Etusivu | Tietoa meistä | Yhdistykset | Jäsenille | Medianurkka | Hae
Ystävyydenteko-haaste Kristillisen Eläkeliiton jäsenille

Kristillisen Eläkeliiton vuoden 2018 teemana on YSTÄVYYS. Tähän liittyen Kristillinen Eläkeliitto haastaa jäseniään toteuttamaan jonkin ystävyyden teon ja kertomaan siitä meille toimitukseen lyhyen tekstin ja kuvan kera.  Lue lisää

Liiton kevätjuhla 21.4. Jyväskylän kristillisellä opistolla

Vuoden 2018 Kristillisen Eläkeliiton kevätjuhlaa vietetään Jyväskylän kristillisellä opistolla la 21.4.2018.  Lue lisää

Kristillisen Eläkeliiton kevätjuhla Karkussa

Kuva: Tiina Åhlgren

Kuva:Pasi Toivonen

Kirpeän kuulaana kevätviikonloppuna noin 200 krelliläistä ympäri Suomen kokoontui Sastamalan Karkkuun viettämään yhdistyksen kevätjuhlaa ja vuosikokousta.

Ilo täyttää sydämen

Yhteislaulu Käteeni tartu johdatteli osanottajat lauantain avajaisjuhlaan Karkun evankelisen opiston juhlasalissa. Juhlan teemana oli tänä vuonna Ilo täyttää sydämen, ja tähän tunnelmaan juhlaväen vei monet iloa ja yhteisöllisyyttä korostavat yhteislaulut. Mielenkiintoisten ja ajatuksia herättäneiden puheiden lomassa myös Kristel-kuoro ilahdutti laulullaan Mia Liukon ja Risto Kahilan johdolla.

Iloisia kohtaamisia ja historian aarteita

Monipuolisen ohjelman lisäksi kevätjuhlaan kuuluu oleellisesti vanhojen ja uusien ystävien tapaaminen. Evankelisen opiston tilat täyttyivät iloisista kohtaamisista ja leppoisista rupatteluhetkistä kahvikupposen tai aterian äärellä. Lauantai-iltana osallistujat saivat myös nauttia opiston rantasaunojen löylyistä ja samalla ihailla kevääseen puhkeavaa luontoa ja järvelle avautuvaa maisemaa.

Lauantaina pidetyn liiton vuosikokouksen rinnakkaisohjelmana järjestettiin kierros Wanhan Harsun perinne- ja museokotiin Karkun keskustaan. Taloa isännöivät Maiju ja Urpo Vuorenoja hankkivat sen kodikseen vuonna 1994. Harsun historia ulottuu aina 1500-luvulle, ja tila osoittautuikin nopeasti varsinaiseksi historian aarreaitaksi.

Poimittu Tiina Åhlgrenin kirjoituksesta, Lue lisää Kristel-lehdestä.