Etusivu | Tietoa meistä | Yhdistykset | Jäsenille | Medianurkka | Hae
Joulukalenteri - tule mukaan joulunodotukseen!

Tervetuloa mukaan joulunodotukseen Kristillisen Eläkeliiton joulukalenterin kautta. Näille sivuille avautuu joulukuussa joka päivä joulupäivään asti jouluinen kirjoitus menneiltä vuosilta. Lue lisää

Musiikki hoitaa Kuuntele

Mukana menossa – ohjelmasarja Radio Deissä   Lähetysaika on arkiaamuisin 7.37. Ohjelmat toimittaa Päivi Kyyrö. Lue lisää

Vuoden 2018 hymymummo ja hymypappa - Kyllikki ja Esko Ojala

Kristillisen Eläkeliiton syysjuhlilla Ryttylässä julkaistiin vuoden 2018 hymymummo ja hymypappa. Huomionosoituksen saivat Kyllikki ja Esko Ojalala. He ovat osoittaneet erityistä aktiivisuutta ja altiutta Kristillisen Eläkeliiton toiminnassa. Lue lisää

Taukojumppaa - pienikin liikunta virkistää mieltä!

Teksti ja kuvat: Antero Sala Kotkan Seudun Kristilliset Eläkeläiset Lue lisää

Liiton juhlat 2018 -keväällä Jyväskylässä, syksyllä Kauniaisissa

Vuoden 2018 Kristillisen Eläkeliiton kevätjuhlaa vietetään Jyväskylän kristillisellä opistolla la 21.4.2018.  Lue lisää

Lähimmäispalvelu - juuri sinä voit olla arvokas apu

Lähimmäispalvelu on lähimmäisenrakkaudesta lähtevää, vapaaehtoista halua tukea ja auttaa toista ihmistä. Lue lisää

PUHEENJOHTAJAN PALSTA

Hämeen piirin kristilliset eläkeläiset Yhdessä monessa mukana!

 

Puheenjohtajan katsaus vuoteen 2016

Kristillisen Eläkeliiton Hämeen piirin toimintaa on toteutettu kymmenessä paikallisjärjestössä. Vuosi 2016 oli Krellin 40- vuotisjuhlavuosi, jolloin voitiin kokea iloa ja yhteyttä monissa eri tapahtumissa ja kohtaamisissa mm Kalajoen kesäleirillä ja 40-vuotisjuhlassa Valamossa.

Piirin toiminnassa sääntömääräisten asioiden ohella on keskeistä tiedotus ja alueen yhdistysten tukeminen. Toimintansa aktivoimiseksi piirihallitus perusti työvaliokunnan. Tavoitteena on löytää uusia ja alueen yhdistyksille toimivia muotoja yhteyksien ylläpitämiseksi. Vuoden 2016 aikana myös valmistauduttiin jo Krellin vuoden 2017 teemaan * Laulun aika * tiedottamalla Soraäänistä sulosointuihin- kilpailusta. Toivonkin, että Hämeestä ueampikin ryhmä innostuu aiheesta ja saa iloa yhdessä laulamisesta.

Piirin tilastoluvut osoittavat, että jäsenmäärämme ei ole kasvamaan päin. Huolestuttavia tietoja on tullut eri paikallisjärjestöistä, että jäsenmäärä on pienentynyt. Samalla voimme olla kiitollisia, että joissain yhdistyksissä on saatu lisää jäseniä. Yhteinen rukousaiheemme on, että toimintamme tavoittaisi uusia ikäihmisiä ja vetäisi mukaan kokemaan Jumalan rakkautta ja yhteyttä lähimmäisiin. Tärkeä on myös , että jokainen jo mukana oleva voi kokea yhä uudelleen Krellin toiminnan omaksi yhteisökseen.

Keväällä 2016 uutena puheenjohtajana kirjoitin Hämeen piirin nettisivulle minulle rakkaan laulun sanoista :”Kristus kadulla kulkee.” Siinä on kuva Kristuksesta, joka ei kulje ohi, ei kiirehdi vaan jää juttelemaan. Yhdistyksemme toimintaan tässä on hyvä ohje. Piirimme toiminnan tarkoitus nousee Jumalan Sanasta . Meille on mahdollisuus välittää Jumalan rakkautta toiminnassamme.

” Palvelkaa toisianne, kukin sillä armolahjalla, minkä on saanut, Jumalan moninaisen armon hyvinä huoneenhaltijoina. ” ( 1. Piet. 4: 10. )

Jumalan siunausta sinulle !

 

Tampereella  8.2.2017

Leena Rauhala

piirin puh.joht.

Puhe syysjuhlassa 10.10.2017 Liitetiedostossa alla.


docx liite