Etusivu | Tietoa meistä | Yhdistykset | Jäsenille | Medianurkka | Hae
Vuosi vaihtuu ja on jälleen tilastoinnin aika - lomakkeet löydät tästä

Tarvittavat lomakkeet paikallisyhdistysten ja piirien toiminnan tilastointiin löydät TÄSTÄ . Paikallisyhdistykset käyttävät lomakkeita Krell Y1 alkava vuosi ja Krell Y2 mennyt vuosi. Lomakkeiden palautus tapahtuu oman piirin sihteerille. Lue lisää

Kymen piiri

Krellin Kymen piirin alueena on entinen Kymen lääni. Piirissämme toimii tällä hetkellä kahdeksan yhdistystä. Jäsenmäärältään piiri on Krellin suurin.

Kymen piirin kristilliset eläkeläiset!

Vanhenemisen myötä me havaitsemme olevamme monella tavoin suojattomia. Alamme pelätä monia asioita. Mietimme, miten käy sitten, jos sairastumme vakavasti. Mietimme ja kyselemme. Entä, jos emme pysty hoitamaan asioitamme, laskujen maksamista ja muuta pankkiasiointia tai jokapäiväistä kaupassakäyntiä ? Tulevaisuus pelottaa. Kun tämä digitaalinen maailma ei muutenkaan tunnu omalta. Ja ystävät kertovat, että vanhoille ihmisille soitellaan kaikenlaisia huijaussoittoja. On surullista ja vaikeaa olla aina varuillaan. Ihmisten pitäisi saada luottaa toisiinsa ja elää turvallisessa maailmassa, mutta maailma ei ole enää turvallinen kenellekään. Onko sitten ihme, että me vanhat sanomme niin usein: ” Ennen kaikki asiat olivat paremmin kuin nyt.”

Me voimme olla varovaisia, mutta pelätä meidän ei tarvitse. Meidän turvamme on ikiaikojen Jumala ja kallis Vapahtajamme, joka koki valtavaa turvattomuuden tuskaa täällä maan päällä. Hän, joka tietää, mitä pelko on, hän sanoo meille: ”Älkää pelätkö.” Hän ottaa pelon pois ja antaa oman hoitavan, käsittämättömän rauhansa.

Meidän on hyvä muistaa joka päivä, että Jeesus elää.

Ensimmäisen Pietarinkirjeen viidennessä luvussa on lohdullinen viesti:

                       "Heittäkää kaikki murheenne 

                         hänen päällensä,

                         sillä hän pitää teistä huolen.”   

 

Eila Korjala