Etusivu | Tietoa meistä | Yhdistykset | Jäsenille | Medianurkka | Hae
Vuosi vaihtuu ja on jälleen tilastoinnin aika - lomakkeet löydät tästä

Tarvittavat lomakkeet paikallisyhdistysten ja piirien toiminnan tilastointiin löydät TÄSTÄ . Paikallisyhdistykset käyttävät lomakkeita Krell Y1 alkava vuosi ja Krell Y2 mennyt vuosi. Lomakkeiden palautus tapahtuu oman piirin sihteerille. Lue lisää

Lounais-Suomen piiri

Leea Hiltunen

Lounais-Suomen piirin puheenjohtaja

Lounais-Suomen Kristilliset Eläkeläiset ry

PUHEENJOHTAJAN TERVEHDYS !

Hyvä Piirimme jäsen ja ystävä!

Lämmin kiitos toiminnastasi piirissämme ja yhdistyksessäsi. On ilon ja kiitoksen aihe, että olet löytänyt kristillisen eläkeläisyhdistyksen, jossa voit toimia, jakaa lähimmäisyyttä ja kokea Jumalan hyvää huolenpitoa sekä ystävyyttä.

Piirimme kevätjuhlaa vietimme Kokemäellä Pitkäjärven vapaa-ajankeskuksessa ja syysjuhlaa Turussa Kaarinan kirkossa. Piirin yhteiset tapaamiset ja juhlien ohjelmat ovat innostaneet ja antaneet sisältöä paikalliseen toimintaan. Liiton piirimme alueella järjestämät järjestöpäivät Silokalliolla marraskuussa jätti hyvän mielen ja siunauksen, samoin kuin Porin yhdistyksen järjestämä kesän virkistysleiri Silokalliolla, siunaavat kiitokset porilaisille. Aika ajoin tarvitsemme uutta näkyä ja innostusta lähimmäistyöhömme, tehtäviimme. Yhdessäolo ja tapahtumat, rukous ja hiljentyminen Sanan äärellä ovat juuri tätä varten.

Toiminnallamme on merkitystä ajassa, jossa kristilliset arvot ovat hukkumassa ja huoli ikäihmisten, meidän kaikkien hyvinvoinnista painaa mieltä. Eläkeläisten järjestö- ja yhdistystyö ja toiminta osoittaa sen valtavan voimavaran, mikä ikäihmisissä on ja miten suuri vaikutus ikäihmisillä on yhteiskunnallisesti. Muuttuneen ja edelleen muuttuvan ikärakenteemme johdosta monen kunnan toimintasuunnitelmaan on jo kirjattu tavoitteeksi ikäihmisten turvallinen ikääntyminen ja hyvinvointi. Tämä on tavoitteena myös piirimme toiminnassa. Mutta, miten tämä toteutuu kuntien palveluissa taloudelliset resurssit huomioon ottaen, on asia, jota seuraamme tiiviisti ja johon vaikutamme myös monin tavoin. Lounais-Suomen piiri on mm mukana Satakunnan eläkeläisjärjestöjen neuvottelukunnassa, missä sihteerimme Satu ja allekirjoittanut olemme jäseninä. Kuluneena vuonna olemme toimineet myös vetovastuussa. Neuvottelukunnan kautta on yhteys päättäjiin ja mediaan sekä vaikuttamisen mahdollisuus eduskuntaan, lainsäädäntöön. Krell on jäsenenä EETU ry:ssä, jossa Liiton puheenjohtajana yhdessä toiminnanjohtajamme Päivin kanssa toimimme ja vaikutamme kristilliseltä arvopohjalta eläkeläisten asioissa, ikäihmisten hyvinvoinnin edistämiseksi. Jäsentemme aktiivisuus seurakunnissa, kuntien vanhusneuvostoissa ja monissa muissa tehtävissä on myös kiitoksen aihe. Jumalaan luottaen saamme jättää toimintamme ja toinen toisemme Hänen johdatukseensa.

Olkoon meille kaikille rohkaisuksi Jumalan Sanasta: Jesaja 40:29, 31 "Hän antaa väsyneelle väkeä ja voimattomalle voimaa yltäkyllin. Ne, jotka Herraa odottavat, saavat uuden voiman, he kohottavat siipensä kuin kotkat. He juoksevat eivätkä näänny, he vaeltavat eivätkä väsy." 4.Pietarin kirje 4:10 "Palvelkaa kukin toisianne sillä armolahjalla, minkä on saanut, Jumalan moninaisen armon hyvinä huoneenhaltijoina."

Suuret kiitokset yhteistyöstä kuluneena vuonna 2019! Runsasta siunausta ja iloa vuodelle 2020 ! Eteenpäin ajatuksella "Vuosista viis - elämä kantaa"

 

Leea Hiltunen   puheenjohtaja

 

 

 


 

 

 

 

 

Tapahtumia

 

  Lue lisää

Piirin yhdistykset

 Lounais-Suomen piiriin kuuluu 7 jäsenyhdistystä. Lue lisää

Piirimme yhdistysten toimintasivu

Lounais-Suomen yhdistykset ovat jokainen toiminnassaan persoonallisia ja toimivat paikallisesti omalla tyylillään. Lue lisää

Yhteystiedot

Puheenjohtaja Leea Hiltunen Lue lisää