Siirry suoraan sisältöön
Etusivu | Tietoa meistä | Yhdistykset | Jäsenille | Medianurkka | Hae
Ystäväpysäkki 2021 - ajatuksia ja kokemuksia KUUNTELE

Ystäväpysäkillä ihmiset kertovat ajatuksiaan ja kokemuksiaan muunmuassa liikunnan ilosta, lähimmäisten kohtaamisesta, eläkkeelle jäämisestä ja antoisasta yhdistystoiminnasta. Lue lisää

Liiton vuosikokous Länsi-Porin kirkossa 20.5.2021 klo 12

Kristillisen Eläkeliiton vuosikokous pidetään torstaina 20.5. 2021 klo 12 Länsi-Porin kirkossa, Liikastentie 28, 28610 Pori Lue lisää

Puheenjohtajan tervehdys 11/2020

Puheenjohtaja Leea Hiltunen

Leea Hiltunen

Lounais-Suomen piirin puheenjohtaja

Kristillisen eläkeliiton mainosviiri

Krell, Lounais-Suomen piiri     

Hyvät piirimme jäsenet ja ystävät!

Viime aikoina olemme opetelleet ”uutta normaalia aikaa” koronatiedotuksia ja -ohjeistuksia seuraten. Kuluva vuosi 2020 on hämmentänyt tavanomaista arkeamme. Epävarmuus koronapandemian vaiheista on läsnä edelleen, emme tiedä, millaisia seuraavat kuukaudet tulevat olemaan. Kaiken keskellä toivon, että löydämme selviytymisen keinoja Jumalan Sanan äärellä, yhdistystemme toiminnasta ja arkea jakaen yhdessä läheisten ja ystävien kanssa. Tunnistan itsessäni ”Koronamyrskyn” ja epävarmuuden aiheuttamaa pelkoa ja kysymyksen, miten tästä selviän, mitä huominen tuo tullessaan. Mutta kiitollisena huomaan, että uudelleen ja uudelleen eteeni tulee Sanasta rohkaisun sanoja: ”Olkaa lujat ja rohkeat, älkääkä peljätkö, sillä Herra sinun Jumalasi käy itse sinun kanssasi, Hän ei jätä eikä hylkää” ja ”Turvatkaa Herraan” - kehotus tarkoittaa Hänen äänensä kuulemista, Hänen armonsa tuntemista, ei pelossa olemista. Hän tulee luoksemme. Hän tietää koronan aikaiset kokemuksemme samoin kuin muutkin kipumme ja sairautemme. Hänen haavoissaan olemme turvassa, hyvässä hoidossa ja huolenpidossa.

Vuosikokouksemme siirtyi maaliskuulta lokakuulle. Eurajoen Kristillisellä opistolla saimme olla koolla, pidimme sekä vuosikokouksen että syys -kokouksen 9.10.20. Juhlia emme ole voineet järjestää koronasta johtuen. Mutta yhdessäolo ja ystävien tapaaminen Eurajoella samoin kuin virkistyspäivä Silokalliolla elokuussa vahvistivat uskoamme ”Elämä kantaa” - teemamme mukaisesti. On ollut ilo jakaa kokemuksia yhdessäolosta eteenpäin.

Ajattelen, että nyt kun erilaiset rajoitukset ja ohjeistukset vaikuttavat kokoontumisiimme, on tärkeä, että yhdistyksissä pidämme toimintaamme ”näkyvillä ja kuuluvilla”. Jäsen- ja ystäväkirjeet, puhelinsoitot ja erilaiset tavat pitää yhteyttä osoittavat välittämistä ja lähimmäistemme huomioimisen. ”Ei hukata välittämisen tunnetta”.

Piirimme kotisivulle jaettu syyskokouksessa hyväksytty vuoden 2021 toimintasuunnitelma ja talousarvio kuvaa piirin toiminta – ajatusta ja tehtävää. Piirin seitsemän yhdistyksen Rauman, Porin, Turun, Huittisten, Loimaan, Jokilaakson ja Kokemäen yhdistyksen kotisivuilta löydät paikalliset tapahtumat ja tilaisuudet, joihin olet tervetullut. Myös yhteystiedot löydät yhdistystemme kotisivuilta.

Kristillinen eläkeläistoiminta on ajassa mukana kristilliseltä arvopohjalta. Tilaisuutemme ja tapahtumat kutsuvat osallistumaan ja ovat juuri Sinua varten. Tule mukaan! Ikäihmisinä olemme oikeutettuja arvostukseen, merkitykselliseen elämään ja onnelliseen vanhenemiseen.

Teemamme 2021 ”Välitän – älä jää yksin”

”Hänellä on teille annettavana runsaasti kaikkia lahjoja, niin että teillä on kaikki mitä tarvitsette ja voitte tehdä runsaasti kaikkea hyvää” 2.Kor. 9:8.

Siunattua talven ja joulun odotusta sekä adventin aikaa!

 

Leea Hiltunen

 

 

 


 

 

 

 

 

Tapahtumia

 

  Lue lisää

Piirin yhdistykset

 Lounais-Suomen piiriin kuuluu 7 jäsenyhdistystä. Lue lisää

Piirimme yhdistysten toimintasivu

Lounais-Suomen yhdistykset ovat jokainen toiminnassaan persoonallisia ja toimivat paikallisesti omalla tyylillään. Lue lisää

Yhteystiedot

Puheenjohtaja Leea Hiltunen Lue lisää

Siirry ajankohtaisten aiheiden linkkeihin.