Etusivu | Tietoa meistä | Yhdistykset | Jäsenille | Medianurkka | Hae
Ystävyydenteko-haaste Kristillisen Eläkeliiton jäsenille

Kristillisen Eläkeliiton vuoden 2018 teemana on YSTÄVYYS. Tähän liittyen Kristillinen Eläkeliitto haastaa jäseniään toteuttamaan jonkin ystävyyden teon ja kertomaan siitä meille toimitukseen lyhyen tekstin ja kuvan kera.  Lue lisää

Liiton kevätjuhla 21.4. Jyväskylän kristillisellä opistolla

Vuoden 2018 Kristillisen Eläkeliiton kevätjuhlaa vietetään Jyväskylän kristillisellä opistolla la 21.4.2018.  Lue lisää

Rauman Seudun Kristilliset Eläkeläiset ry

Rauman nuortentalo

 

 

Hyvä Kristillisen Eläkeläisyhdistyksemme jäsen ja ystävä!

Tietoa meistä

Tavoitteenamme on tilaisuuksien ja toiminnan säännöllisyys ja avoimuus kristilliseltä arvopohjalta. Yhdistyksessämme on mahdollisuus osallistua, kokea hengellistä ja henkistä hyvinvointia sekä lisätä tietoisuutta oman hyvinvoinnin edistämisestä ja hengellisen elämän vahvistamisesta. Hengellinen osio, Jumalan sana ja rukous sekä keskustelu kuuluvat tilaisuuksiimme. Pyrimme myös pitämään yllä fyysistä hyvinvointia.

Syyskausi 2016

Syyskauden ohjelmassa toteutetaan ”Menossa mukana”-teemaa. Kiinnitetään erityisesti huomiota siihen, miten kohtaamme jäseniämme yhteydenotoilla myös kokousten ulkopuolella. Musiikki ja rukous ovat ohjelman painopistealueita.

Menossa mukana pysymme kun sisäistämme Raamatun opetuksen: Sillä me olemme Jumalan tekoa, luodut Kristuksessa Jeesuksessa hyviä töitä varten, jotka Jumala on edeltäpäin valmistanut, että me niissä vaeltaisimme (ef.2:10).

Lähimmäisiämme ja jäseniämme kohtaamme luonnostaan parhaiten kun annamme Jumalan vuodattaa rakkautensa meihin niin, että rakastamme toisiamme, niin kuin Kristus on rakastanut meitä (Joh.13:34).

Trallal-laa!

Syksy värinsä näyttää ja tuoksut luonnossa muuttuu. On marjat kypsyneet ja kerätty talveksi. Moni asia myös lepoon pääsee.

Syyskuu- valtakunnallinen ”liikunnan unelmakuukausi”-siis tee: Aloita jotain unelmistasi liikunnassa. Varmaan mielesikin virkistyy ja seurantalomakkeesi täyttyy tiiviimmin ”isoista numeroista.”

Aloitamme syksyn toiminnan liikunta-ja ulkoilupäivällä Lähdepellolla 16.9. Ota kävelysauvat mukaan.

Kokoonnumme Rauman Nuortentalolla , joka kuukauden parillisen viikon perjantaina klo 13-15 , Hallikatu 12

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Puheenjohtaja Leea Hiltunen
p. 050-4021892, 02-8210097 
**@** 
Koivulankatu 15 J, 26200 Rauma

Sihteeri Juhani Lehmuskallio
p. 040 5143103
**@**