Siirry suoraan sisältöön
Etusivu | Tietoa meistä | Yhdistykset | Jäsenille | Medianurkka | Hae
Ohjelmasarja radion historiasta. Kerro kokemuksesi.

Päivi Kyyrö on tekemässä radio-ohjelmasarjaa radion historiasta. Hän ottaa vastaan tarinoita ja kokemuksia radioon liittyen. Muistatko jotakin tähtihetkiä, kriisihetkiä vaikka sota-ajan kokemuksia, mitä tahansa radion ... Lue lisää

Teemavuosi 2022: Laulun aika-teemavuosi kutsuu laulamaan ja lausumaan

Teemana vuonna 2022 on Laulun aika.  Lue lisää

Liiton syyskokous ja syysjuhla Kuopiossa, Kallaveden kirkossa, pe 22.10.2021

Liiton syyskokous pidetään Kuopiossa perjantaina 22.10.2021. Paikka: Kallaveden kirkko, Rauhalahdentie 21, 70780 Kuopio Lue lisää

Ihmisen suuruus ilmenee tavassa kohdella lähimmäisiään

Julkaistu Kristillisen Eläkeliiton sivuilla 9.9.2021 Lue lisää

Lähimmäispalvelun koulutusta tarjolla Kuopiossa to 21.10. klo 12.30 - 17

Lähimmäispalvelukoulutustilaisuus järjestetään Kuopiossa torstaina 21.10. klo 12.30 - 17 Lue lisää

Kristillisen Eläkeliiton tilaisuuksia vuonna 2022

Järjestö-/toimintapäivät 17.-18.8.2022 Kiponniemessä Päivillä tarjotaan koulutusta ja vertaistukea vastuunkantajille ja muille jäsenille. Lue lisää

Sinikeltainen kukka

Kevätkirje jäsenille

Hyvä yhdistyksemme jäsen

Elämme nyt jo toista koronakevättä. Elämme hyvin hämmentävää aikaa. Pandemia aiheuttaa hankaluuksia sosiaaliseen elämäämme ja moneen muuhun elämän arkeen.

Toisaalta tiedämme jo paljon tästä viruksesta ja tiedämme jo miten käyttäytyä välttyäksemme tartunnalta. Alkuhankaluuksien jälkeen meillä on hyvin saatavilla maskeja ja rokotukset ovat lähteneet käyntiin.

Pandemia on vaikuttanut yhdistyksen toimintaan hyvin paljon. Viime vuoden maaliskuun jälkeen olemme pystyneet pitämään vain kaksi kuukausikokousta. Elokuussa onnistui retki Kenkiälle. Mikä otettiin iloisella mielellä vastaan. Mukana oli iso porukka.

Välitän – et ole yksin

Tämän vuoden teemanamme on Välitän - et ole yksin. Varsinkin tänä keväänä tämä teema on hyvin haastava.

Miten voisimme tavata ja nähdä toisiamme! Sisätiloissa tapaaminen ei onnistu kuin pienellä porukalla eli enintään kymmenen hengen ryhmissä koronarajoitusten takia. Kuitenkin sosiaaliset kontaktit toistemme kanssa olisivat tärkeitä. Olemme täällä Krellin hallituksessa pohtineet, olisiko meillä koronasta huolimatta mahdollisuus tavata toisiamme pienissä ryhmissä liikkua ja seurustella ulkona luonnossa.

Lenkkikaveri

Kevät tekee taas tuloaan ja aurinko sulattelee lumia. On taas helpompaa olla ulkona ja vaikka kahvitella jossain yhdessä. Haluaisimme kuulla teidän mielipiteenne asiasta. Jos olette halukkaita vaikka tulemaan mukaan yhdessä tehtävälle päiväkävelylle, niin ottakaa yhteyttä Pirkkoon (puh. 045-1133776) tai Sinikkaan (puh. 040-8494904). Voisimme sopia yhteisetä tapaamisesta ulkoilun merkeissä vaikka yhtenä päivänä viikossa.

Pihajuhlat vappuna

Pertti Pohjanvuori on kutsunut meidät viettämään vappujuhlaan pihalleen Petsamonkatu 56:een 1. toukokuuta. Pihajuhlat pidetään klo 14 – 16 nyyttäriperiaatteella. Kahvit ja limut talon puolesta. Voimme mahdollisesti pitää myös vuosikokouksen vappujuhlan yhteydessä, ellei sen pitäminen aikaisemmin ole mahdollista. Siitä enemmän kotisivuillamme ja lehti-ilmoituksessa. Tervetuloa – tavataan taas toisiamme ja iloitaan kevään juhlasta. Toivottavasti koronakin on hellittänyt ja suurin osa meistä on silloin jo saanut rokotteen.

Kesän retket

Kesän retki on tarkoitus tehdä Verlan ruukkikylään Iittiin. Kosken partaalla sijaitseva ruukkikylä on vanha tahdasmiljöö, joka vihittiin museoksi vuonna 1972. Se on myös Unescon maailmanperintökohde. Retken ajankohdaksi on alustavasti sovittu tiistai 15.6.2021. Retkelle voi ilmoittautua soittamalla joko Pirkolle tai Sinikalle tai vappujuhlassa. Yhdistys maksaa puolet matkan bussikuljetuksen hinnasta. Verlassa on mahdollisuus ruokailuun. Lisäksi elokuun puolivälissä kokoonnumme Peltolan mökille Kenkiälle saunomaan, paistamaan makkaraa ja viettämään yhdessä leppoisaa iltapäivää. Siitä myöhemmin lehdessä ja netissä.

Hyvää Pääsiäistä!

Pian saamme viettää pääsiäistä, kristikunnan yhteistä suurinta juhlaa. Jeesus on ylösnoussut – totisesti ylösnoussut ! Kuolema ei voinut pitää Häntä vankinaan. Jeesuksen kuoleman kautta meillä on mahdollisuus tulla Taivaallisen Isän eteen armahdettuina syntisinä, Hänen lapsinaan. Haluamme toivotamme teille kaikille Riihimäen seudun krelliläiset rauhallista pääsiäistä!

Puheenjohtaja Pertti Pohjanvuori
Sihteeri Sinikka Peltola
Tiedottaja Pirkko Kalliomäki


pdf liite

Kevätkirje jäsenille 2021
Siirry ajankohtaisten aiheiden linkkeihin.