Siirry suoraan sisältöön
Etusivu | Tietoa meistä | Yhdistykset | Jäsenille | Medianurkka | Hae
Mukana Menossa 2022

Mukana menossa ohjelmissa pääset kurkistamaan kristillisten eläkeläisyhdistysten monipuoliseen paikallistoimintaan ja kuulemaan mielenkiintoisia haastatteluja. Lue lisää

Tue kristilliseen arvomaailmaan pohjautuvaa ikäihmisten toimintaa

Viitekorjaus. Viitteen tulee olla 3162. Lue lisää

Ukraina ja Venäjä kirjeenvaihtajan silmin to 13.10.2022 klo 14, Kotka

Millaista toimintaa on Kotkan yhdistyksessä tänä syksynä?  Lue lisää

Laulun aika -yhteislaulutilaisuus ti 27.9. klo 18.00 Kivenlahdessa

Espoonlahden helluntaiseurakunnassa järjestetään 27.9. Laulun aika -yhteislaulutilaisuus, jossa lauletaan muun muassa Pasi Turusen, Heini Röyskön ja Merja Pletin sydämen lauluja.   Lue lisää

Kirjoituksia/kuvia

Tyytyväisiä retkeläisiä Saarikossa v.2022 Näiden retkipäivien toivotaan jatkuvan joka vuosi. Juuri tätä virkistystä moni kaipaa.


Muistakaamme aina, että kaikessa toiminnassamme meillä on turvanamme luotettava Jumalan Sana. 


Herra, sinä olet minun Jumalani! Sinun korkeuttasi laulan, sinun nimeäsi ylistän, sillä sinä toteutit ihmeellisen suunnitelman, kaukaa harkitun, varman ja luotettavan. (Jesajan kirja 25:1 FB92)


 


Lohjan Kristilliset Eläkeläiset saavat tähän näkyviin omia kirjoituksiaan. Ne voivat olla muisteluita, runoja tai jotain pientä, mikä on hyvä saada talteen. Ehkä haluat jakaa jonkin itsellesi tärkeän raamatunpaikan? Kenties tuntuu hyvältä jakaa kiitosta?

Liitetiedostossa saattaa näkyä toiminnot "näytä" tai "lataa". Kun valitsee ensimmäisen, pääsee lukemaan kirjoituksen. Jos tahtoo tallettaa sen itselleen tietokoneelle, älypuhelimeen tai tablettiin lyhyemmäksi tai pidemmäksi ajaksi, niin sen voi ladata. Jos sinulla on vaikka älypuhelin, niin kosketa word -kuvaketta tai tekstiä, ja lue sitten puhelimelta kirjoitus pitäen laitetta vaaka-asennossa.

Yhdistyksen historiikki vuosilta 2004-2014 kohdasta "Toteutunut toiminta" Sen on kirjoittanut pitkäaikainen puheenjohtajamme Maija Kokkonen kuin saatteeksi puheenjohtajina jatkaville https://www.krell.fi/liitteet/2166/1/historiaa_krell_2.docx

 

Kirjoituksia/kuvia. Alavalikoista ensimmäinen kuvagalleria Kuva/Sana on sellainen, missä on raamatunjakeita ja kuvia. Seuraavissa tulee olemaan retkikuvia ym. Nämä on nimetty Galleria 1 jne.

Alla on kirjoituksia, runoja, muisteluita ja muuta mitä halutaan jakaa.


docx liite

Vain tavallinen varpunen Kristelli 2/2022 Ceta Lehtniemi

docx liite

Otteita ja ajatuksia KRELLIn strategiasta, Kristelli 4/2022 Ceta Lehtniemi
Siirry ajankohtaisten aiheiden linkkeihin.