Siirry suoraan sisältöön
Etusivu | Tietoa meistä | Yhdistykset | Jäsenille | Medianurkka | Hae

Medianurkka

Ukraina ja Venäjä kirjeenvaihtajan silmin to 13.10.2022 klo 14, Kotka

Mies kauluspaidassa ulkona

Puheenjohtaja Juhani Lukkari

Millaista toimintaa on Kotkan yhdistyksessä tänä syksynä? 

Lokakuussa Kotkassa järjestetään tilaisuus:

Ukraina ja Venäjä kirjeenvaihtajan silmin
Torstaina 13.10.2022 klo 14 (kahvi klo 13.30) Langinkosken kirkon Toivonsali, Langinkoskentie 1, Kotka.
Alustajana toimittaja, VTM, Marja Manninen. Marja Manninen on toiminut pitkään YLEn kirjeenvaihtajana mm Venäjällä ja hän tulee kertomaan tämänhetkisestä tilanteesta kirjeenvaihtajakautenaan saamiensa kokemusten ja kontaktien pohjalta.
Kotkan seudun Kristilliset Eläkeläiset ry
Yhdistyksen sivut: www.krell.fi/745-kotka

Mukana menossa

Päivi Kyyrön haastateltavina ovat Kotkan seudun Kristilliset Eläkeläiset ry:n puheenjohtaja Juhani Lukkari ja varapuheenjohtaja Marja-Liisa Tervonen.

”Meillä on hyvin monipuolista ohjelmaa, teemme retkejä ja käymme teatterissa ja konsertissa. Toisaalta ne ihmiset jotka sinne tulee, on saanu tutustua hyvin moniin Kotkalaisiin. ”, Marja-Liisa Tervonen kertoo.

”Musiikki on tärkeetä. Me lauletaan aika paljon yhteislauluja. Huomaa sen, että ihmisillä on tarve saada laulaa niitä vanhoja lauluja, jotka he on lapsena kunnolla oppinut.” – Juhani Lukkari.

Voit kuunnella ohjelmat alta.


mp3 liite

Mukana menossa -ohjelmassa haastateltavina Juhani Lukkari ja Marja-Liisa Tervonen. Ohjelma tulee Radio Deistä 21.9. klo 10.45 ja 15.15.

mp3 liite

Mukana menossa -ohjelmassa haastateltavina Juhani Lukkari ja Marja-Liisa Tervonen. Ohjelma tulee Radio Deistä 27.9. klo 10.45 ja 15.15.
Siirry ajankohtaisten aiheiden linkkeihin.