Siirry suoraan sisältöön
Etusivu | Tietoa meistä | Yhdistykset | Jäsenille | Medianurkka | Hae
Huijausviestit ja huijauspuhelut - Millaisia huijauksia on liikkeellä?

Olemme saaneet tietoomme ikäviä ikäihmisiin kohdistuneita huijauksia. Haluamme muistuttaa jäsenistöämme olemaan tarkkana. Lue lisää

Toimintapäivät Kiponniemessä 2.-3.9.2024 - Tule mukaan!

Tule mukaan KRELLIn toimintapäiville 2.-3.9.2024 Kiponniemen toimintakeskukseen (Kiponniementie 84, Jyväskylä)  Lue lisää

Keinoja ja materiaaleja kaatumisen ehkäisemiseksi

UKK-instituutilta löydät hyviä materiaaleja kaatumisriskin arvioimiseksi sekä keinoja kaatumisten ehkäisyyn Lue lisää

Teemavuosi 2024 ”Muista minut” kutsuu kohtaamaan lähimmäisiä

Ideoita teemavuoteen Lue lisää

Harjoita muistiasi ja tue niin aivojesi terveyttä

www.muistipuisto.fi Sivusto sisältää aivoterveyttä tukevaa tietoa, tekemistä ja käytännön vinkkejä. Käyttäjä oppii puistossa myös aivojen toimintakykyä edistäviä keinoja. Muistipuisto on kehitetty käyttäjälähtöisesti Miina ... Lue lisää

KRELLIn vuosikokous ja kevätjuhla Joensuussa 23.5.2024 - Ilmoittaudu mukaan

KRELLIn vuosikokous ja kevätjuhla pidetään torstaina 23.5.2024 Joensuussa, Rantakylän kirkossa (Rantakylänkatu 2, Joensuu). Lue lisää

G3

Kuvat 1-6 ovat Someron Seurahuoneelle suuntautuneelta bussiretkeltä, joululounaalta.

Kuva 7 on otettu 12.1.2023 luentotilaisuudesta Lohjan rukoushuoneella. Olli Seppänen on juuri lähdössä. Aiheena oli "Jumalan armollisuus, oikeudenmukaisuus ja uskollisuus". Miten Jumalan olemukseen kuuluvat ominaisuudet näkyvät Israelin historiassa ja nykypäivässä, miten Suomen historiassa ja nykypäivässä?

Lähtö Lohjan kirkkokentältä.

Lehtniemen pariskuntakin pääsi yhteiskuvaan, mikä ennen krellin aikaa tapahtui korkeintaan kerran viidessä vuodessa. Pastori Sampo Luukkonen piti lyhyen puheen, jossa evankeliumi oli kirkkaasti esillä.

Tässä avautuu näkymää seisovaan pöytään ja isompaan salin osaan.

Riemullinen kohtaaminen.

Pentti Aaltonen käytti puheenvuoron kotimatkalla joulun sanoman syvällisestä merkityksestä. Kiitos!

Paluumatkan auringonlasku loihti postikorttimaisemat.

Olli Seppänen ja Martti Siippola 12.1.2023 Lohjan Rukoushuoneella. Oli todella paljon kuulijoita. Sanoma kosketti syvästi ja antoi tärkeää tietoa, kiitos.

Oli kiva nähdä, että rukoushuone tuli täyteen kuulijoita. 

8.3.2023 Ollaan yhdessä -tilaisuudessa Riitta Keskimäki piti esitelmän aiheesta Purim. Kiinnostava esitys ulottui varhaisista Israelin vaiheista aivan nykypäivään saakka.

Riitta Keskimäen Purim -teema ulottui mm. Stalinin ja Putinin Venäjään. Oikealla hämärässä näkyy Martti Siippola, joka juonsi tilaisuuden.

Kuva/runo/sana -hartauden piti Ceta Lehtniemi eli minä, joka päivitän sivustoa.

Hartauteen otin mukaan myös taidetta, joka johdattaa ajatuksia muistojen äärelle. Diaesityksen lopussa esittelin myös Lohja700 hanketta, johon yhdistyksemme osallistuu mm. näyttelyn muodossa. Elämän arvot ja voimavarat tulevat lokakuussa näkyville.

Siirry ajankohtaisten aiheiden linkkeihin.