Siirry suoraan sisältöön
Etusivu | Tietoa meistä | Yhdistykset | Jäsenille | Medianurkka | Hae
Elämänkaaria ja kuvamuistoja sadan vuoden ajalta, Lohjan pääkirjastossa 3.-30.10.
Tiesitkö, että eläkeläisenä voit hakea tuetulle lomalle?

Tuettuja lomia järjestäviä tahoja on monia, ja tässä niistä muutamia. Voit tutustua hakuehtoihin ja hakemiseen lisää kunkin tahon nettisivulta. Lue lisää

KRELLIn syyskokous ja -juhla pe 10.11.2023 Lappeenrannassa

KRELLIn syyskokous ja syysjuhla perjantaina 10.11.2023. Sammonlahden kirkossa, Hietakallionkatu 7, 53850 LAPPEENRANTA. Lue lisää

Tue kristilliseen arvomaailmaan pohjautuvaa ikäihmisten toimintaa
Paneelikeskustelu 4.10. Tämän päivän ikäihmisten hyvän elämän edellytyksiä

Paneelikeskustelua on mahdollisuus seurata livelähetyksenä Lohjan kaupunginkirjaston kanavalla: Lue lisää

Maksuttomia webinaareja senioreille -Ikäinstituutti

Ikäinstituutti järjestää syksyn aikana maksuttomia webinaareja senioreille.  Lue lisää

Vaalitentti - Miten ikäihmisten arjen hyvinvointi taataan? Kuuntele

Kuva: Toni Randen

Vaalitentti - Miten eläkeläisten ja ikäihmisten arjen hyvinvointi taataan? Kuuntele, toimittajana Päivi Kyyrö

Miten taataan riittävä toimeentulo pientä eläkettä saaville eläkeläisille ilman palkkatuloa? Miten eläkeläisköyhyyttä poistetaan?

Ikäihmiset ja vanhukset jäävät monista palveluista syrjään, kun kaikki muutetaan sähköisen palvelun piiriin. Miten aioitte huolehtia, että jokaiselle on mahdollisuus samoin palveluihin?

Miten taataan, että tasa-arvo, esteetön palvelujen käyttö toteutuu tekoälyisissä palveluissa? Miten vanhukset suojellaan näissä hyväksikäytöltä?

Radio Patmoksen vaalitentissä keskustelemassa ovat vuoden 2023 eduskuntavaaliehdokkaat Arto Luukkanen (Perussuomalaiset), Ilkka Kantola (SDP), Miia Laiho (Kokoomus), Joacim Sandbacka (RKP), Päivi Räsänen (KD) ja Terhi Peltokorpi (Keskusta)

Toimittajana Päivi Kyyrö


mp3 liite

Miten taataan riittävä toimeentulo pientä eläkettä saaville? Ikäihmiset ja vanhukset jäävät monista palveluista syrjään, kun kaikki muutetaan sähköisen palvelun piiriin. Miten aioitte huolehtia, että jokaiselle on mahdollisuus samoin palveluihin?

mp3 liite

Suomen talous Valtiovarainministeriö on esittänyt, että Suomen taloutta pitäisi sopeuttaa yhdeksällä miljardilla. Puolueet lupaavat paljon katsomilleen tahoille, mutta miten lupaukset täytetään, velallako? Mihin tulevaisuuden leikkaukset kohdistuvat? Mistä työntekijöitä terveydenhuoltoon?
Siirry ajankohtaisten aiheiden linkkeihin.