Siirry suoraan sisältöön
Etusivu | Tietoa meistä | Yhdistykset | Jäsenille | Medianurkka | Hae
Elämänkaaria ja kuvamuistoja sadan vuoden ajalta, Lohjan pääkirjastossa 3.-30.10.
Tiesitkö, että eläkeläisenä voit hakea tuetulle lomalle?

Tuettuja lomia järjestäviä tahoja on monia, ja tässä niistä muutamia. Voit tutustua hakuehtoihin ja hakemiseen lisää kunkin tahon nettisivulta. Lue lisää

KRELLIn syyskokous ja -juhla pe 10.11.2023 Lappeenrannassa

KRELLIn syyskokous ja syysjuhla perjantaina 10.11.2023. Sammonlahden kirkossa, Hietakallionkatu 7, 53850 LAPPEENRANTA. Lue lisää

Tue kristilliseen arvomaailmaan pohjautuvaa ikäihmisten toimintaa
Paneelikeskustelu 4.10. Tämän päivän ikäihmisten hyvän elämän edellytyksiä

Paneelikeskustelua on mahdollisuus seurata livelähetyksenä Lohjan kaupunginkirjaston kanavalla: Lue lisää

Maksuttomia webinaareja senioreille -Ikäinstituutti

Ikäinstituutti järjestää syksyn aikana maksuttomia webinaareja senioreille.  Lue lisää

Lasrmon matkaajat

Ma 5.6.2023 Teimme Kristilliset eläkeläiset matkan Larsmon lähetyskodille. Menimme Kujanpään Oivan linja-autolla, matka oli hyvä kuten matkat ovat yleensä mukavia. Matkan aikana saa jutella toisten kanssa kuulumisia ja katsella Suomen kaunista luontoa. Perillä meitä odotti hyvä ruoka jotka emännät  olivat valmistaneet. Lähetyskodilla oli paljon katseltavaa, se oli hieno ja monikäyttöinen. Pirkolle ja minulle käynti oli ensimmäinen kerta. Kokkolan Helluntaiseurakunnasta oli esittelijä hän kertoi, kuulumisia ja mitä siellä tehdään ja samalla piti meille hyvän puheen. Seppo Ruotsala oli mukana. Hänellä oli paljon asiaa lähetyskodista ja samalla hän piti meille hyvän puheen. Sitten seurojen päätyttyä meitä odotti hyvät pulla kahvit, Olemme emännille kiitollisia. Sitten kokoonnuimme auton viereen kuvattavaksi. Oiva meni auton rattiin ja väki meni autoon ja niin lähdimme kaikki iloisina Kauhavaa kohti. Kaiken kaikkiaan oli hyvä matka.

          Ilmi ja Pirkko

 

Ilmi ja Pirkko matkan jälkeen  he olivat oikein tyytyväisiä matkan antiin.

Maria kertoi tuntemuksiiaan seuraavasti: Olin ensimmäistä kertaa Kristillisten Eläkeläisten matkassa. Ystävät houkutteli mukaan. Oli iloinen yllätys että oli niin monia tuttuja kasvoja joukossa. Oli mielenkiintoista kuunneella Seppoa, hän kertoi hyvin Larsmoon liittyvää historiaa .  Kokkolan edustaja kertoi historiaa ja tätä päivää. Olen kerran känyt n. 52 vuotta sitten mieleen jäivät silloin huoneet, komerot ja portaat.. Kaiken kaikkiiaan mielenkiintoinen matka.

Savusaunaan tutustumassa Kaarina, Seija ja Tarja

Frisbee. pitihän sitä kokeille

Alueeseen tutustumista. Missä se meri onkaan?

Seppo Ruotsala kertoi antoisasti Larsmon historiaa. Hän piti myös hengellisen tilaisuuden meitä matkalaisia virvoittaen.

 Matkalaiset Kaarina ja Seija 

Siirry ajankohtaisten aiheiden linkkeihin.