Etusivu | Tietoa meistä | Yhdistykset | Jäsenille | Medianurkka | Hae
Vuosi vaihtuu ja on jälleen tilastoinnin aika - lomakkeet löydät tästä

Tarvittavat lomakkeet paikallisyhdistysten ja piirien toiminnan tilastointiin löydät TÄSTÄ . Paikallisyhdistykset käyttävät lomakkeita Krell Y1 alkava vuosi ja Krell Y2 mennyt vuosi. Lomakkeiden palautus tapahtuu oman piirin sihteerille. Lue lisää

Kangasalan Kristilliset Eläkeläiset ry

Niinkuin päiväsi, niin olkoon voimasikin! ( 5 Moos 33:25)

Jäsentiedote 1/2020

Yhdistyksestä

Yhdistyksemme kuuluu Hämeen piirijärjestön kautta valtakunnal-liseen Kristillinen Eläkeliitto ry:hyn (KRELL). Liiton tarkoituksena on edistää eläkeläisten hyvinvointia ja terveyttä sekä toimia heidän edunvalvojanaan. Liitto toimii kristilliseltä arvopohjalta, toiminta on yhteiskristillistä eikä kuulu minkään hengellisen liikkeen tai puolueen alaisuuteen. Liitto julkaisee  KRISTELLI-lehteä, jota voi tilata liiton toimistosta 045 609 3551 tai **@** tai oman yhdistyksemme rahastonhoitajalta.

Kangasalan Kristilliset Eläkeläiset ry:n hallitukseen vuonna 2020 kuuluvat

- puheenjohtaja Heikki Junttila 0500-840797 **@**

- varapuheenjohtaja Paula Huikkola 050-329 7171  **@**

- rahastonhoitaja, jäsenasiat, Kristelli-asiamies                                   Eila Ilonen  050-441 3796

**@**gmail.com

- sihteeri Eija Hyssy 050-5201668

**@**

-jäsen Marja-Leena Heikkinen 040-5764241

**@**

-jäsen Riitta Jaakkola 040-5377438

**@**

- jäsen Eila Teivainen  050-9176799

Hallituksen yleisvarajäsen vuonna 2020

-jäsen Pentti Heinämäki 050-3309114

**@**

 

Jäsenmaksu

Yhdistyksen jäsenmaksu vuonna 2020 on 10 euroa. Sen voi maksaa kokouspäivinä rahastonhoitajalle tai yhdistyksen tilille                         FI29 4510 7520 0352 39, Aito Sp.

 

PUHEENJOHTAJAN TERVEHDYS

”Oi, jos uusi päivä voisi koittaa ihmissydämeen, Pyhä Henki herättäisi uskon Herraan Jeesukseen! Silloin vuosi alkava on jo Luojan siunaama, täynnä toivoa.”

Näin Immi Hellen on sanoittanut yhtä uuteen vuoteen saattavaa laulua. Kunpa tuo laulun sisältämä rukous voisi toteutua sinun ja minun elämässä, niin silloin voisi todella nähdä ja kokea, että uusi vuosi on ”täynnä toivoa”. Tähän vuoteen saamme käydä sikäli vahvistetuin voimin, että Oriveden yhdistys liittyi Kangasalan yhdistykseen viime vuoden lopulla. Olette todella tervetulleita joukkoon mukaan. Mielestäni se hyvä, mitä voimme kokea yhteydessämme Jumalaan, on Hänen lahjansa jokaiselle Jumalan armoa ja anteeksiantamusta janoavalle. Minun ei tarvitse tehdä itseäni kelvolliseksi, koska Hän on sen tehnyt jo puolestani. Joulun lapsi toi mukanaan Jumalan pelastussuunnitelman, joka tuli todeksi Golgatan ristillä ja vahvistui lopullisesti pääsiäisaamun ylösnousemuksessa. Ainakin itselleni kohti kevättä ja kesää kulkeva aika on virvoittavaa. Jokainen päivä on aina päivän valon osalta hieman pidempi. Toivottavasti voit virvoittua ja vahvistua niissä tapaamisissa, joihin saamme jälleen kevätkauden aikana kokoontua!

Antakoon armon Jumala läsnäolevan siunauksensa kokoontumisiimme ja elämäämme! 

Heikki Junttila

                             

Yhteiset kokoontumiset

Kangasalan Kristilliset Eläkeläiset ry kokoontuu kevättoimikaudella 2020 joka toinen tiistai klo 14.30  Kangasalan keskustan seurakunta-kodilla, Tapulintie 2, 36200 Kangasala. Kokoontumisista ilmoitetaan edellisen viikon ke ilmestyvässä Kangasalan Sanomissa ´´Seurat toimivat´´-palstalla ja kausittain jaettavassa jäsentiedotteessa.- Ohjelma sisältää raamatullista opetusta alkuhartauksineen, yhteis-laulua ja musiikkia. Vierailevina puhujina on sekä hengellisen, henkisen että sosiaaalisen ja fyysisen hyvinvoinnin asiantuntijoita. Kahvihetki rupatteluineen kuuluu myös jokaiseen kokoontumiseen ja maksu kahvista ja leivonnaisista on 3 euroa.

Kevätkauden 2020 ohjelma:

Ti 14.1. Puheenjohtaja Heikki Junttila puhuu aiheesta "Annetut lupaukset"

Ti 28.1. Ortopediteknikko Tommi Haapalainen puhuu aiheesta Ortopeti-nuku itsesi kuntoon

Ti 14.2. Ystävänpäiväjuhla Suoraman seurakuntatalolla jonkin paikallisen eläkeläisjärjestön järjestämänä

Ti 25.2. on yhdistyksen VUOSIKOKOUS. Puhujana onTorsti Tulenheimo, joka puhuu työstä ystävyysseurakuntien kanssa ja ajankohtaisasioista kirkkovaltuustossa

Ti 10.3. Eila Ilonen puhuu omaishoitajana toimimisesta

Ti 24.3. Apteekkari Ulla-Maija Kimmel puhuu apteekki -ja lääkeasioista

Ti 7.4.Työfysioterapeutti Riitta Paajanen puhuu aiheesta ”Armo”

Ti 21.4. Retki Orivedelle. Ohjelmassa kirkon esittely, kahvit ym. ohjelmaa

Ti 5.5. Päättäjäiset. Päivänkehräkuoro ym.

 

Huom! Pyydetään ottamaan mukaan viime vuoden kunto-ja lähimmäispalvelukortit ensimmäiseen kokoontumiseen tai lähettämään tiedot sähköpostiosoitteella **@**.

 

                        Tervetuloa mukaan toimintaamme!

Yhdistyksen hallituksen jäsenet ottavat mielellään vastaan sekä palautetta että toiveita kokoontumisten sisällöistä ja retkikohteista. Kokoontumisissa on myös palautelaatikko.