Siirry suoraan sisältöön
Etusivu | Tietoa meistä | Yhdistykset | Jäsenille | Medianurkka | Hae
Elämänkaaria ja kuvamuistoja sadan vuoden ajalta, Lohjan pääkirjastossa 3.-30.10.
Tiesitkö, että eläkeläisenä voit hakea tuetulle lomalle?

Tuettuja lomia järjestäviä tahoja on monia, ja tässä niistä muutamia. Voit tutustua hakuehtoihin ja hakemiseen lisää kunkin tahon nettisivulta. Lue lisää

KRELLIn syyskokous ja -juhla pe 10.11.2023 Lappeenrannassa

KRELLIn syyskokous ja syysjuhla perjantaina 10.11.2023. Sammonlahden kirkossa, Hietakallionkatu 7, 53850 LAPPEENRANTA. Lue lisää

Tue kristilliseen arvomaailmaan pohjautuvaa ikäihmisten toimintaa
Paneelikeskustelu 4.10. Tämän päivän ikäihmisten hyvän elämän edellytyksiä

Paneelikeskustelua on mahdollisuus seurata livelähetyksenä Lohjan kaupunginkirjaston kanavalla: Lue lisää

Maksuttomia webinaareja senioreille -Ikäinstituutti

Ikäinstituutti järjestää syksyn aikana maksuttomia webinaareja senioreille.  Lue lisää

Kangasalan Kristilliset Eläkeläiset ry

Jumalan armo on ilmestynyt pelastukseksi kaikille ihmisille. Tiit 2:11

 

Yhdistyksestä

Yhdistyksemme kuuluu Hämeen piirijärjestön kautta KRELLI:in, valtakunnallisiin Kristillisiin eläkeläisiin. Liiton tarkoituksena on edistää eläkeläisten hyvinvointia ja terveyttä sekä toimia heidän edunvalvojanaan. Liitto toimii kristilliseltä arvopohjalta, toiminta on yhteiskristillistä eikä kuulu minkään hengellisen liikkeen tai puolueen alaisuuteen. Liitto julkaisee  KRISTELLI-lehteä, jota voi tilata liiton toimistosta 045 609 3551 tai **@**.

 

Jäsenmaksu

Yhdistyksen jäsenmaksu vuonna 2023 on 15 euroa. Sen voi maksaa kokouspäivinä rahastonhoitajalle tai yhdistyksen tilille                         FI29 4510 7520 0352 39, Aito Sp

 

Kangasalan Kristillisten eläkeläisten hallituksen varsinaiset jäsenet vuonna 2023:

puheenjohtaja Heikki Junttila                         0500-840797 **@**

varapuheenjohtaja Paula Huikkola                 050-3297171

**@**

sihteeri Eija Junttila                                        050-5201668

**@**

rahastonhoitaja Paula Huikkola                      050-3297171                     

Marjaleena Heikkinen                                     040-5764241

**@**

Eila Ilonen                                                       050-4413796

**@**  

Riitta Jaakkola                                                 040-5377438

**@**

Hallituksen yleisvarajäsenet vuonna 2022

Paavo Närvänen                                              0400-914452                       

Sirkka Alava                                                    050-4693003

 

        PUHEENJOHTAJAN  TERVEHDYS

“Pyrkikäämme siis rakentamaan rauhaa ja vahvistamaan toisiamme.” (Room.14:19)
Tämä kirjoituspäivän Päivän Tunnussanan jae on hyvin ajankohtainen maailmanlaajuisesti tämän päivän maailman tilanteessa. Paljon on varmasti niitä, joiden sydämen rukous on, että rauhan ajatus voisi saavuttaa ne, joilla on päätösvalta rauhan rakentamisessa. Mutta hyvä on varmaan itsekin pysähtyä ajattelemaan sitä, mitkä ovat omat mahdollisuudet ja tahto toimia rauhan ja ystävyyden rakentajana omassa elinympäristössään.
Olemme jälleen aloittamassa uutta toimintakautta oman järjestömme osalta. Toivomukseni ja rukoukseni on, että kokoontumisemme voisivat olla virkistämässä ja kannustamassa toinen toistamme Jumalamme antaman tien kulkemisessa. Toivottavasti voimme yhteisissä tilaisuuksissamme antaa virvoitusta Kaikkivaltiaan Jumalamme ehtymättömästä Sanan lähteestä. “Elämä on lahja, mutta se on määrämittainen lahja.” Näin aikanaan sanoi Malmin seurakunnan kirkkoherra ennen poisnukkuneiden nimien lukemista. Tämän todellisuuden edessä olimme hiljattain, kuin meitäkin paljon auliisti palvellut Mervi Nevala 44-vuotiaana sai siunauksen ajallisen elämän päätyessä. Kiitollisina voimme häntä muistaa.
Syyskaudelle on hallitus jälleen koonnut ohjelman kokoontumisiimme. Mielellään otamme vastaan myös ehdotuksia ja toiveita yhteisen ohjelmamme suhteen. Kun hallituksen kokoonpanossa ei paljon vuosien varrella tapahdu muutoksia, niin sen takiakin uudet ajatukset ovat tervetulleita. Tervetulleita ovat myös uudet jäsenet, joita itse kukin voi mukanaan tuoda. Onkin ollut mieltä lämmittävää, että tässä suhteessa on voinut olla toivottamassa uusia tervetulleiksi mukaan. Hyvä on myös ajatella niin, että vastuunkantajienkin osalta on terveellistä ajatella nuoremmuuden mukaan tulemista. Omalla kohdallakin huiman nopeasti 80 lähestyminen kertoo omaa kieltään vaihdon tarpeellisuudesta.
Haluan toivottaa jokaiselle yhdistyksemme jäsenelle Armollisen Jumalan läsnäolon siunaa alkavaa syyskautta niin yhteisessä toiminnassamme kuin jokaisen henkilökohtaisessa elämässä!
 

                   Puheenjohtaja  Heikki Junttila

 

YHTEISET KOKOONTUMISET SYYSKAUDELLA 2023 Kangasalan Kristilliset Eläkeläiset ry kokoontuu syyskaudella tiistaisin parittomilla viikoilla klo 14.00 Kangasalan keskustan seurakuntakodilla, Tapulintie 2. Kokoontumisista ilmoitetaan edellisen viikon keskiviikkona ilmestyvässä Kangasalan Sanomissa ”Seurat toimivat”-palstalla sekä Oriveden Sanomissa. Kauden ohjelma löytyy myös Yhdistyksen kotisivuilta. Ohjelma sisältää raamatullista opetusta alkuhartauksineen, yhteislaulua ja musiikkia. Vierailijoina on sekä hengellisen että henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin asiantuntijoita. Yhteinen kahvihetki kuuluu myös jokaiseen kokoontumiseen. Maksu kahvista ja leivonnaisista on 3 e.

 

12.9. Kauden aloitus. Riitta Jaakkola, Heikki Junttila

26.9. Lea Pyyhtiä: Rukousalttari

4.10. Vanhustenviikon päätapahtuma valtuustosalissa puhujana mm. geriatrian emeritusprofessori Marja Jylhä klo 12.30 alkaen

10.10. Syyskokous. Markku Huikkola alkuhartaus. Juhani Tuominen esittää musiikkia.

24.10. Retki Orivedelle 7.11. Kalevi Tuomivaara kertoo Venäjän työstään. Arpajaiset.

21.11. Vielä avoin

5.12. Joulujuhla

13.12. Piirin adventti-ja itsenäisyysjuhla Suoraman srk-kodilla

 

Siirry ajankohtaisten aiheiden linkkeihin.