Siirry suoraan sisältöön
Etusivu | Tietoa meistä | Yhdistykset | Jäsenille | Medianurkka | Hae
Ohjelmasarja radion historiasta. Kerro kokemuksesi.

Päivi Kyyrö on tekemässä radio-ohjelmasarjaa radion historiasta. Hän ottaa vastaan tarinoita ja kokemuksia radioon liittyen. Muistatko jotakin tähtihetkiä, kriisihetkiä vaikka sota-ajan kokemuksia, mitä tahansa radion ... Lue lisää

Teemavuosi 2022: Laulun aika-teemavuosi kutsuu laulamaan ja lausumaan

Teemana vuonna 2022 on Laulun aika.  Lue lisää

Liiton syyskokous ja syysjuhla Kuopiossa, Kallaveden kirkossa, pe 22.10.2021

Liiton syyskokous pidetään Kuopiossa perjantaina 22.10.2021. Paikka: Kallaveden kirkko, Rauhalahdentie 21, 70780 Kuopio Lue lisää

Ihmisen suuruus ilmenee tavassa kohdella lähimmäisiään

Julkaistu Kristillisen Eläkeliiton sivuilla 9.9.2021 Lue lisää

Lähimmäispalvelun koulutusta tarjolla Kuopiossa to 21.10. klo 12.30 - 17

Lähimmäispalvelukoulutustilaisuus järjestetään Kuopiossa torstaina 21.10. klo 12.30 - 17 Lue lisää

Kristillisen Eläkeliiton tilaisuuksia vuonna 2022

Järjestö-/toimintapäivät 17.-18.8.2022 Kiponniemessä Päivillä tarjotaan koulutusta ja vertaistukea vastuunkantajille ja muille jäsenille. Lue lisää

Kangasalan Kristilliset Eläkeläiset ry

lilat kukat auringossa

Jumalan armo on ilmestynyt pelastukseksi kaikille ihmisille. Tiit 2:11

 

Yhdistyksestä

Yhdistyksemme kuuluu Hämeen piirijärjestön kautta valtakunnal-liseen Kristillinen Eläkeliitto ry:hyn (KRELL). Liiton tarkoituksena on edistää eläkeläisten hyvinvointia ja terveyttä sekä toimia heidän edunvalvojanaan. Liitto toimii kristilliseltä arvopohjalta, toiminta on yhteiskristillistä eikä kuulu minkään hengellisen liikkeen tai puolueen alaisuuteen. Liitto julkaisee  KRISTELLI-lehteä, jota voi tilata liiton toimistosta 045 609 3551 tai **@** tai oman yhdistyksemme rahastonhoitajalta.

 

Jäsenmaksu

Yhdistyksen jäsenmaksu vuonna 2021 on 10 euroa. Sen voi maksaa kokouspäivinä rahastonhoitajalle tai yhdistyksen tilille                         FI29 4510 7520 0352 39, Aito Sp

 

Kangasalan Kristilliset Eläkeläiset ry:n hallitukseen vuonna 2021 kuuluvat

puheenjohtaja Heikki Junttila                          0500-840797 **@**

sihteeri Eija Junttila                                           050-5201668

**@**

rahastonhoitaja Paula Huikkola                      050-3297171

**@**  

jäsen Marjaleena Heikkinen                            040-5764241

**@**

jäsen Riitta Jaakkola                                          040-5377438

**@**

jäsen Eila Ilonen                                                 050-4413796

**@**

Hallituksen yleisvarajäsenet vuonna 2020                 

jäsen Marjatta Virtanen                                   040-5599595

jäsen Paavo Närvänen                                     0400-914452               

 

 

 

 


 

 

YHTEISET KOKOONTUMISET SYYSTOIMIKAUDELLA 2021

 

Kangasalan Kristilliset Eläkeläiset ry kokoontuu syyskaudella tiistaisin parittomilla viikoilla klo 14.30 Kangasalan keskustan seurakuntakodilla, Tapulintie 2. Kokoontumisista ilmoitetaan edellisen viikon keskiviikkona ilmestyvässä Kangasalan Sanomissa ”Seurat toimivat”-palstalla sekä Oriveden Sanomissa. Kauden ohjelma löytyy myös Yhdistyksen kotisivuilta. Ohjelma sisältää raamatullista opetusta alkuhartauksineen, yhteislaulua ja musiikkia. Vierailijoina on sekä hengellisen että henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin asiantuntijoita. Yhteinen kahvihetki kuuluu myös jokaiseen kokoontumiseen. Maksu kahvista ja leivonnaisista on 3 e.

14.9.  Puhujana Lääkäri Hellin Torkki aiheenaan ”Toisiamme tarvitsemme”

28.9.  SYYSKOKOUS. Puhujavieraana osastonhoitaja Sirkka-Liisa Vepsäläinen

26.10. Retki Orivedelle. Sanaa jakaa rovasti Ilmari Mustonen

9.11.  Puhujavieraana Rintamaveteraaniliiton toiminnanjohtaja Heikki Karhu

23.11.Syyskauden päätös, joulujuhla.

 

Lisäksi 12.10. on klo 13-15 Kaupungintalon Valtuustosalissa SPR Kangasalan osaston ja kaupungin järjestämä luentotilaisuus ”Mummonmarkan vartijat” aiheesta ”Kuinka vältän taloudellista kaltoinkohtelua ja huijauksia”. Ennen sitä, alkaen klo 12.30 on kahvitarjoilu. Ilmoittautumiset SPR:n Kangasalan osaston puheenjohtajalle, Tiina Leppäselle, sp.  **@**.

13.10. Suoraman seurakuntakeskuksessa Kristillisten Eläkeläisten Hämeen piirin Syyskokous alkaen klo 10. Siihen pyydetään ilmoittautumaan syyskuun loppuun mennessä yhdistyksemme sihteerille, **@**.

 

        PUHEENJOHTAJAN  TERVEHDYS

”Hyvä on sen osa, joka pitää huolen avuttomasta. Sitä ihmistä Herra auttaa hädän päivänä.” (Ps. 41:2)

   Näin sopivasti 14.9. Päivän Tunnussana evästää meitä uuteen toimintakauteen. Pitkä ja varmaan monin osin rasittavakin pandemia-aika on vähitellen päättymässä. Elämä on ollut rajoitettua ja toinen toisemme tapaamiset olleet minimissään. Yhteydenpito kanssasisariin ja -veljiin on jäänyt paljolti puhelimen varaan. Yhteys silläkin tavoin on ollut ihan hyvä ja tärkeä asia. Suurelta osin osallistuminen oman hengellisen elämän virvoittamiseen on jäänyt nykytekniikan välittämän viestinnän ja oman aktiivisuuden varaan. Monella ovat varmaan lisääntyneet kirjojen ja varsinkin Raamatun lukeminen sekä ulkoilulenkit. Olen kuitenkin ymmärtänyt, että mikään tekniikka ja laite ei voi korvata ihmisten kanssa kasvotusten tapaamista.

Itselleni tämä ”eristyksen aika” on ollut suuren muutoksen aikaa. Eijan ilmaantuminen elämään poisti sen fyysisen yksinäisyyden, joka muutoin olisi ollut elämäni todellisuutta. Saimme viettää häitämme pandemian asettamien rajoitusten puitteissa lähimpien mukana ollessa 25.7.2020.

Kun Kangasalan seurakunta mahdollisti käytännössä ehtoollisella käynnin nettipalvelun jälkeen, niin se oli hyvä asia tällaisille, jotka ovat siihen jo vuosien varrella tottuneet.

  Nyt näyttää siltä, että voimme jälleen säännöllisesti kokoontua yhteen. Yhdistyksen hallitus on tehnyt suunnitelman syksyä varten sillä ajatuksella, että ”jos Jumala suo”! Toivottavasti mahdollisimman moni voi osallistua näihin yhteisiin tapaamisiin. Ihan hyvältä tuntuu myös se, jos joku tuo mukanaan uudenkin jäsenen.

Jäsenistössä taitaa olla muitakin itseni kaltaisia, joiden omassa muistissa ei ole, onko jäsenmaksu tullut suoritettua. Se on toimintamme kannalta yksi merkittävä tekijä. Tarkistuksen voi tehdä rahastonhoitaja Paula Huikkolalta.

Haluan kannustaa kaikkia niitä, jotka omien mahdollisuuksiensa puitteissa voivat olla palvelemassa avun, tai ihan vaikka tapaamisen merkeissä kanssa- sisariamme ja -veljiämme.

  Rukoukseni on, että Jumala armossaan saisi virvoittaa ja vahvistaa meitä kaiken tämän, välillä pelottavankin ajan keskellä. Hänen huolenpitolupauksensa on voimassa yhä tänäänkin!

                                                      Siunauksin!

                                          Heikki Junttila, puheenjohtaja

 

 

Siirry ajankohtaisten aiheiden linkkeihin.