Etusivu | Tietoa meistä | Yhdistykset | Jäsenille | Medianurkka | Hae
Vuosi vaihtuu ja on jälleen tilastoinnin aika - lomakkeet löydät tästä

Tarvittavat lomakkeet paikallisyhdistysten ja piirien toiminnan tilastointiin löydät TÄSTÄ . Paikallisyhdistykset käyttävät lomakkeita Krell Y1 alkava vuosi ja Krell Y2 mennyt vuosi. Lomakkeiden palautus tapahtuu oman piirin sihteerille. Lue lisää

Kristillinen Eläkeläisyhdistys Ikinuoret ry. Tampere

Matti Knaapi lauloi Ikinuorten joulujuhlassa 17.12.2019 Mä kanssa enkelten. Kuva Raija Väänänen.

Hämeen piirin Adventti- ja itsenäisyysjuhla 09.12.2019 Kangasalla Suoraman seurakuntatalolla.

Sirkka Lamminen aloitti Ikinuorten kuukausitilaisuuden Seurakuntien talolla 21.01.2020. Kuva Raija Väänänen.

 

IKINUORTEN TOIMINTAA VUONNA 2020

TAMMIKUU

Vuosi alkaa kuukausitilaisuudella Seurakuntien talolla Näsin salissa tiistaina 21.01. klo 13.00. Vierailijoina Leena ja Pekka Luukkala. Kahvitarjoilu klo 12.00 alkaen.

HELMIKUU

Kuukausitilaisuus on Seurakuntien talolla Näsin salissa tiistaina 18.02. klo 13.00. Vieraita Krellistä. Kahvitarjoilu klo 12.00 alkaen.

MAALISKUU

Vuosikokous ja kuukausitilaisuus ovat Seurakuntien talolla Näsin salissa tiistaina 17.03Vuosikokous alkaa klo 11.00 ja kuukausitilaisuus klo 13.00. Vieraina Matti Koskinen ja Pelastuksen pasuunat. Kahvitarjoilu klo 12.00 alkaen.

Hämeen piirin vuosikokous pidetään 18.03. Paikka ilmoitetaan myöhemmin.

HUHTIKUU

Kuukausitilaisuus on Seurakuntien talolla Näsin salissa tiistaina 21.04. klo 13.00. Kahvitarjoilu klo 12.00 alkaen.

Kristillisen Eläkeliiton kevätkokous ja -juhla, Mikkelissä  perjantaina 24.04. 2020. HUOM! Yksipäiväinen tilaisuus. Pyritään osallistumaan mahdollisuuksien mukaan.

TOUKOKUU

Kevätjuhla Seurakuntien talolla Näsin salissa 12.05 klo 13.00. Kahvitarjoilu klo 12.00 alkaen.

TERVETULOA MUKAAN TOIMINTAAN!

 

Vuosista viis -  elämä kantaa

Hyvät ystävät,  rakkaat Ikinuoret, ylläoleva teksti on valittu Kristillisen Eläkeliiton  2020 – vuoden teemaksi. Jeesus on elämämme kantava voima. Olemme saaneet astua uuteen vuoteen. Edessämme on Jumalan antama uusi armovuosi. Mitä tulevat kuukaudet tuovat tullessaan, sitä kukaan meistä ei voi tietää. Jumala on viisaudessaan sen järjestänyt näin. Me ihmiset huolehtisimme ja hätäilisimme edessä olevien vaikeuksien keskellä.

Luodessamme katseemme taakse päin kuluneeseen vuoteen, emme voi olla huomaamatta sitä armoa ja moninaista siunausta, johdatusta, minkä taivaallinen Isämme on osaksemme suonut kuluneenakin vuotena. Me joudumme sanomaan: ”Jumala ole minulle syntiselle armollinen”. Olet osoittanut armoa ja uskollisuutta, jota en ole ansainnut.  Jeesus on syntynyt Vapahtajaksemme, joka vaelsi täällä tähtemme, kuoli puolestamme. Hänen ansiostaan Jumala oli armollinen ja laupias siunaten meitä. Sama Vapahtaja on vieläkin kanssamme joka päivä tulevien kuukausien aikana.Hän varjelee ja ohjaa meitä jatkuvasti, hän vie meidät kerran taivaalliseen kotiimme.

Hyvät ystävät, elämme alati muuttuvassa maailmassa. Tuntuu, ettei samat säännöt, lait tai yleiset elämän ohjeet ole enää voimassa, joihin olemme sitoutuneet. Monet uupuvat työn paineen alla, eläkeläiset ja ikäihmiset tuntevat  huolta tulevaisuudesta. Lapset ja nuoret kokevat moninaista ahdistusta vaatimusten alla, oireillen monin tavoin. Me isovanhemmat, naapurit, kummit ja kaikki lähimmäiset voimme omalla elämällä, rukouksin ja käytännön avun muodossa olla tukemassa elämän vaikeuksien keskellä elävien. Lähimmäispalvelu on kuulunut Ikinuorten toiminnan keskeisiin arvoihin.

Yhteiskunnan kovat arvot tuntuvat myös meidän ikäihmisten elämässä. On tärkeä, että me pyrimme toteuttamaan sitä ajatusta, jonka Jeesus on meille antanut: ”Kaikki minkä haluatte ihmisten tekevän teille, tehkää te heille”. (Matt.7:12) Meidän tehtävämme on tuoda ja pitää esillä kristillisiä arvoja. Ollaan rohkeita ja lujia, kuten Sana kehottaa. Saamme kiittäen kääntää katsemme tulevaan ja pyytään taivaallisen Isän siunausta ja varjelusta.

Muistetaan esirukouksin erityisesti niitä ystäviä, jotka sairastavat, ovat yksinäisyydessä tms. eivätkä näin ollen pääse kokemaan yhteyttä kanssamme. Puhelin ja sähköposti on erittäin hyvä viesti väline. Jeesus, anna minulle kuulevat korvat ja vastaaottavainen sydän, kun sinä puhut. ”Me Herran nimeen luotamme, myös uuteen vuoteen kantaa se. Sen suojaan jäämme toivossa, et hylkää meitä, Jumala”.(virsi 38:5)

Kristuksen kanssa uuteen vuoteen !

Tuula Kivimäki

 

LINKKI IKINUORTEN KUUKAUSITILAISUUKSIIN: Kuukausitilaisuuksien ohjelma Seurakuntien talo Näsi-sali

KUULTAVAA:

Päivi Kyyrön radiohaastattelu  Elna ja Risto Muhonen 

Päivi Kyyrön radiohaastattelu Anna-Liisa Kaikkonen

 

Haetaan kuvaa.

Toiminta ja ryhmät

Raamatunlukuryhmä äänessä kuukausitilaisuudessa Seurakuntien talolla 19.02.2019. Lue lisää

Ikinuoret-kuoro

MISTÄ MEIDÄT LÖYTÄÄ - KEITÄ OLEMME? Lue lisää

Kuvia ja videoita

Joulujuhla menossa Näsin salissa Seurakuntien talolla 17.12.2019. Kuva Raija Väänänen. Lue lisää

Hallitus ja vastuuhenkilöt

Kiitos rakkaat ystävät, kun teette työtä meidän kaikkien eteen. Jumala teitä siunatkoon.  Lue lisää