Etusivu | Tietoa meistä | Yhdistykset | Jäsenille | Medianurkka | Hae
Järjestöpäivät Seinäjoella, Joensuussa ja Juvalla

Tervetuloa järjestöpäiville Seinäjoelle, Joensuuhun ja Juvalle Lue lisää

Ilmoittaudu keväjuhlaruokailuihin tästä

Ilmoittaudu ruokailuihin TÄSTÄ Lue lisää

Kristillisten Eläkeläisten virkistäytymisleiri 26. - 29.6. 2018 Hupelissa
Ystävyydenteko-haaste Kristillisen Eläkeliiton jäsenille

Kristillisen Eläkeliiton vuoden 2018 teemana on YSTÄVYYS. Tähän liittyen Kristillinen Eläkeliitto haastaa jäseniään toteuttamaan jonkin ystävyyden teon ja kertomaan siitä meille toimitukseen lyhyen tekstin ja kuvan kera.  Lue lisää

Liiton kevätjuhla 21.4. Jyväskylän kristillisellä opistolla

Vuoden 2018 Kristillisen Eläkeliiton kevätjuhlaa vietetään Jyväskylän kristillisellä opistolla lauantaina 21.4.2018. Sulkulantie 28, Jyväskylä Lue lisää

Vuoden 2018 hymymummo ja hymypappa - Kyllikki ja Esko Ojala

Kristillisen Eläkeliiton syysjuhlilla Ryttylässä julkaistiin vuoden 2018 hymymummo ja hymypappa. Huomionosoituksen saivat Kyllikki ja Esko Ojala. He ovat osoittaneet erityistä aktiivisuutta ja altiutta Kristillisen Eläkeliiton toiminnassa. Lue lisää

Kristillinen Eläkeläisyhdistys Ikinuoret ry. Tampere

Helli Syrjäniemi soitti kannelta Kristillisen Eläkeliiton Hämeen piirin kevätjuhlassa Seurakuntien talolla 06.03.2018.

Tervehdys sinulle tämän tiedotteen lukija, yhdistyksemme jäsen. Toimintaamme tukeva tai siihen satunnaisesti osallistuva. 

Uusi vuosi tuo uuden ajanjakson yhdistykseemme, puheenjohtajajuus on vaihtunut. Kristel-kuoromme perustajajäsenen Orvokki Vepsäläisen poika Veikko Vepsäläinen on valittu haasteelliseen yhdistyksen puheenjohtajan tehtävään.

Jer.29:11 Minulla on omat suunnitelmani teitä varten, sanoo Herra. Minun ajatukseni ovat rauhan eikä tuhon ajatuksia: minä annan teille tulevaisuuden ja toivon.

Tahtoisin, että rukoilisitte puolestani ja kanssani jotta voisin toteuttaa ne suunnitelmat jotka Jumalalla on toimintaamme varten. Yhdistyksemme tulevaisuus on Hänen käsissään samoin sinun ja jokaisen henkilön joka toimintaamme osallistuu niin toteuttajana kuin ”yleisönä”.

Rohkaisen sinua muistelemaan kuinka itse sait rohkeutta tulla mukaan. Hyvin todennäköistä on, että sinua kutsuttiin jonkun henkilön toimesta. Sinut huomattiin ja toivotettiin tervetulleeksi. Tämä on hyvä pitää mielessä kun haluamme uusia ihmisiä mukaan. Toteutetaan ja jaetaan sitä Jumalan rakkautta josta itse olemme päässeet osallisiksi.

Minä olen omanlaiseni persoona joka tuskin kaikkia miellyttää mutta vakuutan pyrkiväni toteuttamaan Taivaallisen isämme sanassaan antamia ohjeita. Koska olen omaishoitaja, on yhdistyksen toimintaan osallistuminen rajattua, mutta yhteyttä saa ottaa ja parhaani mukaan vastaan.

Muistetaan, yhdistyksemme on juuri sellainen kuin jokainen sen jäsen sen ilmaisee.

Veikko Vepsäläinen

 

LINKKI IKINUORTEN KUUKAUSITILAISUUKSIIN: Kuukausitilaisuuksien ohjelma Kalevan kirkon seurakuntasalissa

KUULTAVAA:

Päivi Kyyrön radiohaastattelu  Elna ja Risto Muhonen 

Päivi Kyyrön radiohaastattelu Anna-Liisa Kaikkonen

 

Haetaan kuvaa.

Toiminta ja ryhmät

Esko Ojala pitää kuvassa raamattutuntia kesäleirillä Evankelistakodilla Vilppulassa. Lue lisää

Ikinuoret-kuoro

MISTÄ MEIDÄT LÖYTÄÄ - KEITÄ OLEMME? Lue lisää

Kuvia ja videoita

Ikinuorten kuoro harjoittelee kuoronjohtajansa Reijo Kettusen ja säestäjänsä Kirsti Heiliön johdolla Kalevan kirkossa Suomi 100 -juhlaa varten 20.11.2017. Lue lisää

Hallitus ja vastuuhenkilöt

Kiitos rakkaat ystävät, kun teette työtä meidän kaikkien eteen. Jumala teitä siunatkoon.  Lue lisää