Siirry suoraan sisältöön
Etusivu | Tietoa meistä | Yhdistykset | Jäsenille | Medianurkka | Hae
Mukana Menossa 2022

Mukana menossa ohjelmissa pääset kurkistamaan kristillisten eläkeläisyhdistysten monipuoliseen paikallistoimintaan ja kuulemaan mielenkiintoisia haastatteluja. Lue lisää

Runojen ja musiikin vuoropuhelua 19.10 klo 14, Lohjan seurakuntakeskus.

Lohjan seurakuntakeskuksessa ollaan runon ja musiikin äärellä 19.10. klo 14 Lue lisää

"Elämän värejä" tiistaina 18.10.2022 klo 13.00, Porin seurakuntakeskus

TULE KOHTAAMAAN "Elämän värejä" Porin seurakuntakeskukseen, Eteläpuisto 10. Tiistaina 18.10.2022 klo 13.00 Tilaisuudessa mukana: Pastori Keijo Rainerma, Liiton / Piirin puheenjohtaja Leea Hiltunen, muusikko Marjo Kotiranta sekä Porin Krellin kuoro. Lue lisää

Ukraina ja Venäjä kirjeenvaihtajan silmin to 13.10.2022 klo 14, Kotka

Millaista toimintaa on Kotkan yhdistyksessä tänä syksynä?  Lue lisää

Kristillinen Eläkeläisyhdistys Ikinuoret ry. Tampere

pääsiäiskoristeet

Tauno Vesterinen oli kevätjuhlien musiikkivieras 10.05.2022 Näsin salissa. Kuva Raija Väänänen.

myyjä ja ostaja

Raamatunlukuryhmä kuuluttaa kristillistä sanomaa. Kuva Raija Väänänen.

Muista käydä äänestämässä Seurakuntavaaleissa 20.11.2022!

Kristityt Eläkeläiset, Ikinuoret!

Vuosi on jo ehtinyt pitkälle, kesä kohta käsillä. Olen Keijo Kantonen ja aloitin vuoden 2022 alusta yhdistyksemme puheenjohtajana. Haluan aluksi toivottaa jokaiselle jäsenelle Taivaan Isän siunaamaa vuotta.

Kaikessa toiminnassa uskomme siihen, että meidän Herramme Jeesus Kristus siunaa meidän työmme.

Kristillisen Eläkeliiton toiminnassa olen ollut noin 5 vuotta. Tulen Lempäälästä, siellä olin puheenjohtajan tehtävissä. Asuinpaikkani on Lempäälä, siellä 24 vuoden ajan. Hämeessä ja Pirkanmaalla lähes 50 vuotta. Joten tunnen mielestäni aika hyvin hämäläisen elämän tyylin.

Täytin juuri toukokuussa 70 vuotta.

Jumala on laskenut sydämelleni siitä alkaen , kun jäin eläkkeelle 2017, vapaaehtoistyön tekemisen ja auttamisen. Seniorien ja ikäihmisten parissa. Olen kotikunnassamme vapaaehtoinen avustaja ja ystäväpalvelussa mukana. Seurakunnassamme toimin Messu avustajana ja miestyössä. Olen saanut palvelle Herraani 27 vuotta (olla uskossa). On suuri ilo palvella lähimmäisiä ja auttaa eri tavoin. Siitä saa itsekin tosi paljon.

Olen koko ikäni ollut aktiivinen ja osallistuva ihminen. Se on antanut minun elämääni paljon hyvää sisältöä. Pysyy näin eläkkeelläkin elämässä kiinni ja säilyy hyvä vireys. Hengellinen työ on elämässäni hyvin tärkeää, olen saanut sen lahjaksi Jumalalta. Jumala pitää omistaan huolen ja siunaa meidän työmme ja tekemisemme. Viemme kaikki asiamme hänelle kiittäen ja rukoillen.

Olen erittäin kiitollinen siitä, että sain ottaa vastaan tämän Tampereen Kristillisten Eläkeläisten (Ikinuorten) puheenjohtajuuden vuoden 2022 alusta.

Tässä tehtävässä tarvitsen teidän tukenne, rakkaat ystävät ja rukousta. Tavoitteeni on että me Ikinuorten toiminnassa panostamme yhdessä tekemiseen. Pitäen esillä Kristillistä avopohjaa. Edistäen eläkeläisten hyvin vointia ja sosiaalista turvallisuutta.

Hallituksessa panostamme Tiimi työskentelyyn, kaikilla jäsenillä on jotain tehtävää. Yhdessä tekemisessä on voimaa, Herramme siinä meitä auttakoon.

Jumala antaa voimaa päivittäin. Hän pukee niin sinut kuin minutkin joka päivä sen päivän haasteisiin. Joka päivä on Hänen armonsa uus. Joka päivä saamme nousta kiittäen ja astua Hänen tahdossa eteenpäin. Hän on uskollinen. Mihin tahansa Hän lähettääkin niin Hän myös varustaa meidät . Ei tarvitse mennä omin voimin vaan Hänen voimassaan. Kaikki on jo valmiina joten käykäämme uskossa eteenpäin.

Ole siunattu Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Keijo Kantonen
puheenjohtaja

SYYSKAUDEN TILAISUUDET 2022

Ikinuorten tilaisuudet Seurakuntien talo Näsi sali

24.08. Syys-toimintakauden suunnittelu, vapaamuotoinen tilaisuus, Näsi sali klo 12.00-14.00. Tule mukaan tekemään ehdotuksia retkikohteiksi, kerro toiveita/ ajatuksia  yleensä, yhdistyksen toiminnan kehittämiseksi. Kuoron harjoitus myös.

07.09.Raamattupiiri Kalevan kirkolla kerhohuone 6 klo 13.00- 14.30. Tule yhdessä  tutkimaan Sanaa!

13.09. Syyskauden aloitus Näsi sali klo 13.00, tarjoilu klo 12.00

Tilaisuudessa ns. omaa ohjelmaa, mukana mm. Ikinuorten kuoro ja Raamatunlukuryhmä Puheenjohtaja Keijo Kantonen juontaa.

15.09. Laulun aika on tullut - Vanha kirkko klo 14.00  Kaikille avoin tilaisuus ! Laulamme yhdessä Vanhoja koululauluja kultaisilta vuosilta. Laulattajana toimii Pertti Kallio,  Vesa Tuomi piano/haitari, Pasi Kortelainen kitara

27.09. Tampereen kiertoajelu oppaan johdolla klo 10.00-13.00. Vanhankirkon edestä lähtö, kiertoajelu 3 tuntia . Ajelun päätteeksi nautimme yhteisen lounaan keskustan läheisessä ravintolassa. Retken hinta-arvio  noin 30,- euroa,  sisältää ruokailut ja opastuksen.  Ilmoittautumiset syyskuun 15. päivään mennessä,  Laulun aika tilaisuudessa vielä voi ilmoittautua. Lisätietoja Tuulalta 0500779244

18.10. Lokakuun kk.tilaisuus ja vuosikokous. Näsi sali klo 11.-12.00. Kahvitarjoilu klo 12.00 alkaen, jonka jälkeen kk.tilaisuus , ystäviä Torreviejan matkoilta; Marja ja Paul Raja-aho tulee vieraaksemme. Aiheena; Kätketty aarre, yhteinen  esirukoushetki, Ikinuorten kuoro laulaa.

Tule ja tuo ystäväsi mukanasi !

21.10. "Hän rakasti ensin"- Kristillisen Eläkeliiton syyskokous ja -juhla Tampereen Vapaaseurakunnan kirkossa .  Erillinen ohjelma myöhemmin jaossa. Ilmoittautumiset viimeistään lokakuun kk.tilaisuudessa!

15.11. Marraskuun kk.tilaisuus Näsi sali klo 13.00. Kahvitarjoilu klo 12.00 alkaen Saamme vieraaksemme Torreviejan ystäviä

Mari Mattelmäki (Jumalan västäräkki) puhuu; "Rohkaistukaa ja vahvistukaa Herrassa",  miehensä Osmo Lötjönen laulaa 

Esirukoushetki !

13.12. Joulujuhla Näsi sali klo 13.00. Kahvitarjoilu klo 12.00

Vietämme joulujuhlaa runon- ja laulun merkeissä . Seuraa tiedotteita A-lehdessä ja Tamperelaisessa !

Huom! KRELLI järjestää toimintapäivät Kiponniemen toimintakeskuksessa 31.08-01.09(Krellin sivuilla päivien ohjelma) Ilmoittaudu rohkeasti, jos olet vapaaehtoistyössä tai muuten mukana toiminnassa.

Aamulehdestä ja Tamperelaisesta näet aina ajankohtaiset ja tärkeät ilmoitukset toiminnastamme.

Ikinuorten jäsenmaksun 10 euroa voit maksaa kuukausitilaisuuksien yhteydessä tai yhdistyksen tilille:

Aito Sp tilille FI58 4503 0010 2595 58

Toiminta ja ryhmät

Emännät vauhdissa koronatauon jälkeen Ikinuorten tilaisuudessa Näsin salissa 01.06.2021. Lue lisää

Ikinuoret-kuoro

MISTÄ MEIDÄT LÖYTÄÄ - KEITÄ OLEMME? Lue lisää

Kuvia ja videoita

Ikinuoret kevätretkellä Helsingissä 19.05.2022. Kuva Kirsti Martiskainen. Lue lisää

Hallitus ja vastuuhenkilöt

Orvokki Laakso on vuosikaudet huolehtinut Ikinuorten tarjoiluista kuukausitilaisuuksissa. Kuva Tuula Kivimäki. Lue lisää

Siirry ajankohtaisten aiheiden linkkeihin.