Siirry suoraan sisältöön
Etusivu | Tietoa meistä | Yhdistykset | Jäsenille | Medianurkka | Hae
Ohjelmasarja radion historiasta. Kerro kokemuksesi.

Päivi Kyyrö on tekemässä radio-ohjelmasarjaa radion historiasta. Hän ottaa vastaan tarinoita ja kokemuksia radioon liittyen. Muistatko jotakin tähtihetkiä, kriisihetkiä vaikka sota-ajan kokemuksia, mitä tahansa radion ... Lue lisää

Teemavuosi 2022: Laulun aika-teemavuosi kutsuu laulamaan ja lausumaan

Teemana vuonna 2022 on Laulun aika.  Lue lisää

Liiton syyskokous ja syysjuhla Kuopiossa, Kallaveden kirkossa, pe 22.10.2021

Liiton syyskokous pidetään Kuopiossa perjantaina 22.10.2021. Paikka: Kallaveden kirkko, Rauhalahdentie 21, 70780 Kuopio Lue lisää

Ihmisen suuruus ilmenee tavassa kohdella lähimmäisiään

Julkaistu Kristillisen Eläkeliiton sivuilla 9.9.2021 Lue lisää

Lähimmäispalvelun koulutusta tarjolla Kuopiossa to 21.10. klo 12.30 - 17

Lähimmäispalvelukoulutustilaisuus järjestetään Kuopiossa torstaina 21.10. klo 12.30 - 17 Lue lisää

Kristillisen Eläkeliiton tilaisuuksia vuonna 2022

Järjestö-/toimintapäivät 17.-18.8.2022 Kiponniemessä Päivillä tarjotaan koulutusta ja vertaistukea vastuunkantajille ja muille jäsenille. Lue lisää

Kristillinen Eläkeläisyhdistys Ikinuoret ry. Tampere

pääsiäiskoristeet

Lasse Jussila pitämässä puhettaan kuukausitilaisuudessa 12.10.2021. Kuva Raija Väänänen.

myyjä ja ostaja

Ikinuorissa ravitaan sielua ja ruumista kokonaisuutena. Kuva Kirsti Martiskainen.

Ikinuorten syyskokouksessa 12.10.2021 Näsin salissa valittiin uudeksi puheenjohtajaksi vuodelle 2022 Keijo Kantonen. Kuva Raija Väänänen.

SYKSYN TILAISUUDET 2021

Ikinuorten tilaisuudet Seurakuntien talo Näsin -sali

Syyskuun kuukausitilaisuus 21.09. alkaa klo 12.00 kahvitarjoilulla. Kuukausitilaisuus klo 13.00 Pohjois-Thaimaan terveiset kuvin ja sanoin. Vierailijana Merja Jokinen, kuoromme ja raamatunlukuryhmä mukana. Jäsenien henkilökohtaisia todistuspuheenvuoroja. Tilaisuudessa informaatiota mm. tulevasta lähimmäispalvelun koulutuksesta 21.10. sekä mahdollisesta Kuopioon tehtävästä matkasta Krellin syysjuhlaan 22.10.

Yhdistyksemme sääntömääräinen syyskokous tiistaina 12.10. klo 11.00 alkaen Näsi salissa. Kahvitarjoilu klo 12.00. Lokakuun kuukausitilaisuus klo 13.00-14.30. Vierailijana Lasse Jussila, kuoro, raamatunlukuryhmä.

Marraskuun kuukausitilaisuus 23.11. klo 13.00 ja kahvitarjoilu klo 12.00. Vierailijana Arva ry puheenjohtaja, sosiaaligerontologian dosentti Jari Pirhonen, jonka tutkimusaiheena on hoivakodissa asuvien loppuvaiheet teemalla muistisairaiden ihmisten usko/uskonnollisuus/hengellisyys. Yhteistä jakamista aiheesta ja loppusiunaus.

Joulujuhlaa vietetään 14.12. Näsin salissa klo 12.00 alkaen tarjoilulla ja klo 13.00 yhteisellä juhlalla. Ohjelman sisältö tältäkin osin tarkentuu tilanteen mukaan.

Hämeen piirin syyskokousta vietetään Kangasalla Suoraman seurakuntakeskuksessa 13.10. klo 10.00 alkaen. Tarkemmat tiedot syyskuun kuukausitilaisuudessa.

Kristillisen Eläkeliiton Syysjuhla Kuopiossa 22.10. alkaen klo 11.00. 

Kaikki edellä oleva toiminta toteutuu, mikäli korona-pandemia rajoituksineen ei estä toteutusta. Pyrimme ilmoittamaan Aamulehdessä ja muissa tiedotusvälineissä mahdolliset peruutukset.

 

PUHEENJOHTAJA TERVEISET SYYSKAUDEN 2021 ALUSSA

”Yksin emme työtä tee, toinen toista tavitsee. Tuomme vaihtopöydälle lahjamme ja puutteemme”- Virren 428 sanoilla tervehdin teitä Ikinuoret kuluneen, kuuman kesän jälkeen.

Ystävä, en tiedä kesäsi tapahtumia, uskon kuitenkin, että kiitosmielellä olet tänään. Kristus itse on monin eri tavoin jakanut lahjojaan. Täällä me saamme olla Herran suuna ja käsinä, kun kohtaamme lähimmäisiämme. Hän on itse antanut meille seuraajilleen tehtävän: viedä ilosanomaa eteenpäin.

Korona on edelleen monin tavoin koskettanut ja vaikuttanut, osin vaikeuttanut eri tapahtumien järjestämistä ja niihin osallistumista.

Ne viestit, joita teiltä olen saanut, kertovat siitä tarpeesta, joka jäsenistöllämme on. Yhteyttä kaivataan. Tarkoitus oli normaaliin tapaan kokoontua jo elokuun lopussa miettimään tulevaa. Rajoitukset osanottajamääristä kuitenkin estivät sen.

Nyt olemme kohta syyskuussa ja rukouksemme on, että tilanne helpottuisi ja voisimme 21.09. olla koolla Näsin salissa.

Tänään en uskalla sanoa muuta kuin toivoa ja rukoilla pandemian hellittävän otettaan, jotta yhteiseksi iloksi tarkoitettu tapaaminen saisi toteutua.

Olkaa tarkkaavaisia ja tutkikaa Aamulehteä sen Senioripalstaa ja myös kotisivujamme, pyrimme saamaan ajantasaista tietoa sinne.

Laittakaa sähköpostia, soittakaa, lähettäkää viestiä ym. jos ja kun asioissa ilmenee epätietoisuutta .

Parasta aikaa pohdimme kuinka Ikinuorten toiminta voisi olla entistä enemmän kohdennettua lähellä oleviin ja erityisesti niihin, jotka eivät itse enää kykene tulemaan tilaisuuksiin.

Tässä vetoan teihin ystävät, tuokaa todella vaihtopöydälle niitä ajatuksia ja ehdotuksia joita mielessä on. Ikinuoret haluavat olla rinnalla kulkijoita. Ilot ja surut kuuluvat elämään, yhdessä jaettuna kuorma kevenee.

Jos tunnet kutsua olla mukana vapaaehtoistyössä, palvellen matkalla muita, ota yhteys puh.johtajaan, varapuh.johtajaan tai sihteeriin ja me haluamme kuulla sinua.

Älkää olko mistään huolissanne, vaan saattakaa aina se, mitä tarvitsette, rukoillen, anoen ja kiittäen Jumalan tietoon. Silloin Jumalan rauha, joka ylittää kaiken ymmärryksen, varjelee teidän sydämenne ja ajatuksenne, niin että pysytte Kristuksessa Jeesuksessa. Fil.4:6-7

Pyhä Henki antakoon meille sen rauhan. Murehtiminen ei edistä asiaamme, ei myöskään huolehtiminen tee sitä paremmin kuulluksi.

Olkoot siis sydämemme levollisia Jumalassa, odottakaamme, hän vastaa kyllä meille.

Ikinuoria, ystäviä ja kaikkia sivuillamme vierailevia siunaten.

Tuula Kivimäki

puheenjohtaja

 

Aamulehdestä ja Tamperelaisesta näet aina ajankohtaiset ja tärkeät ilmoitukset toiminnastamme.

Katso mikäli mahdollista meidän kotisivuja siellä on paljon tapahtumista kuvia ym: www.krell/yhdistykset/Tampere

Ikinuorten jäsenmaksun  10 euroa voit maksaa kk.tilaisuuksien yhteydessä tai yhdistyksen tilille:

Aito Sp tilille FI58 4503 0010 2595 58

LINKKI IKINUORTEN KUUKAUSITILAISUUKSIIN: Kuukausitilaisuuksien ohjelma Seurakuntien talo Näsi-sali

KUULTAVAA:

Päivi Kyyrön radiohaastattelu  Elna ja Risto Muhonen 

Päivi Kyyrön radiohaastattelu Anna-Liisa Kaikkonen

 

Ikinuorten kuvaesitys 40-vuotispäiviltä. Tällaisia me olemme!

Toiminta ja ryhmät

Emännät vauhdissa koronatauon jälkeen Ikinuorten tilaisuudessa Näsin salissa 01.06.2021. Lue lisää

Ikinuoret-kuoro

MISTÄ MEIDÄT LÖYTÄÄ - KEITÄ OLEMME? Lue lisää

Kuvia ja videoita

Väistyvä puheenjohtaja Tuula Kivimäki kukitettiin kiitoksena Ikinuorten syyskokouksessa 12.10.2021. Kuva Raija Väänänen. Lue lisää

Hallitus ja vastuuhenkilöt

Orvokki Laakso on vuosikaudet huolehtinut Ikinuorten tarjoiluista kuukausitilaisuuksissa. Kuva Tuula Kivimäki. Lue lisää

Siirry ajankohtaisten aiheiden linkkeihin.