Siirry suoraan sisältöön
Etusivu | Tietoa meistä | Yhdistykset | Jäsenille | Medianurkka | Hae
Sodan opettamat, Tapani Romu - Kuuntele haastattelut

Tapani Romu on yksi heistä, jotka ovat nähneet sodan todellisuuden Suomessa. Hän oli vasta 6-vuotias, kun aikuisten puheet sodasta kantautuivat hänen korviinsa. Lue lisää

Hyvinvointia tukevia sivustoja: neuvoja ja vinkkejä eläkeläisen arkeen

Liikuntaohjeita www.voitas.fi Hyviä liikuntaohjeita, voima- ja tasapainoliikkeitä. Lue lisää

Tue kristilliseen arvomaailmaan pohjautuvaa ikäihmisten toimintaa
KRELLIn syyskokous ja -juhla pe 10.11.2023 Lappeenrannassa

KRELLIn syyskokous ja syysjuhla pidetään perjantaina 10.11.2023. Sammonlahden kirkossa,  Hietakallionkatu 7, 53850 LAPPEENRANTA. Lue lisää

Ikääntyessä kaatumiset yleistyvät. Miten kaatumista voi ehkäistä?

Teksti: Hanna Forsgrén-Autio Julkaistu liiton sivuilla 2.6.2023 Lue lisää

Iloa liikkeellä -toimintapäivät 28. -29.8.2023 Tule mukaan!

KRELLIn Iloa liikkeellä -toimintapäivät 28. -29.8.2023 Lue lisää

Kristillinen Eläkeläisyhdistys Ikinuoret ry. Tampere

pääsiäiskoristeet

Tauno Vesterinen ja Jarmo Ojanperä laulavat Krellin syysjuhlissa 21.10.2022 Tampereella. Kuva Pasi Toivonen.

myyjä ja ostaja

Jarmo Ojanperä juonsi Krellin syysjuhlan Tampereen Vapaakirkossa 21.10.2022. Kuva Pasi Toivonen.

 

Siunattua kesää ja levollista loma-aikaa Ikinuorille ja ystäville!

 

Syystoimintakautemme alkaa 12.09.2023 Seurakuntientalo Näsi sali klo 12.00 kahvituksella.

Huomioithan KRELLI:n Toimintapäivät 28.09.-29.08. Perheniemen evankelisella opistolla . Ilmottaudu www.krell.fi - sivujen kautta tai puh. 0456093551 (9-15.00)

Jos olet tullut mukaan aivan lähiaikoina, tässä tilaisuus tutustua laajemmin KRELLI:n toimintaan. 

Mikäli sinulla on ehdotuksia ja ajatuksia yhteiseen toimintaan, kuorolauluun,  retkiin, tapahtumiin tms. ota rohkeasti yhteyttä meihin. Hallituksen yhteystiedot näet sivuiltamme.

 

 

Rakkaat Ikinuoret Sisaret ja Veljet !

 

Vuosi 2022 on lopuillaan, kaksi päivää jäljellä  tätä tekstiä ja tervehdystä teille kirjoittaessani .

Yhdistyksenä Ikinuoret ja sen jäsenistö, on kuluneen vuoden aikana tullut minulle hyvin rakkaaksi. Aloitin tämän vuoden alussa puheenjohtajan tehtävissä. Olette ottaneet minut hyvin vastaan. Olen saanut tukea monissa, eri tilanteissa, Kiitos teille. Erityisesti haluan mainita yhdistyksen hallituksen. Minulla on hyvä (Tiimi) ympärilläni. Kuluneen vuoden aikana on myös hyvin tullut esille, että hallitus on yhteistyökykyinen.  Erityis kiitokset (Mentorille) Tuula Kivimäelle. Hän on tukenut minua aina eri tilanteissa. Olen saanut hyvää opetusta, ja ohjausta kuinka yhdistystä johdetaan.

Kulunut vuosi on ollut hyvin toiminnallinen. Kuukausittain on pidetty yhteiset tapaamiset Näsin salilla. Olemme olleet mukana Kristilliset Eläkeläiset ry :n valtakunnallisissa kokouksissa, sekä Hämeen piirin eri yhdistysten tilaisuuksissa. Kuluneen  vuoden teema , Laulun Aika , näkyi monipuolisesti toiminnassa.

 Ikinuoret järjesti myös menestyksekkään  tilaisuuden Tampereella 15.09. Vanhassa kirkossa.

Lokakuussa Ikinuoret oli myös järjestelyvastuussa,  kun Tampereella pidettiin Valtakunnallinen liiton syyskokous ja juhla Vapaakirkossa. Tuula järjesti hienon retken Helsinkiin toukokuussa.

Kun katsomme kulunutta vuotta 2022, taakse päin ja toteutuneita  tapahtumia, emme saa unohtaa kaiken takana olevaa Jumalan siunausta.  Annamme siis  kunnian  kaikesta  Herralle Jeesukselle Kristukselle. 

Meidän Jumalamme on uskollinen, hän ei hylkää meitä. Kiittäen ja rukoillen saamme  lähteä liikkeelle alkavana vuotena 2023 .

Herra siunaa myös toimintamme alkavana uutena vuotena.

Toivotan teille kaikille rakkaat Ikinuoret sisaret ja veljet meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen siunaamaa Uutta Vuotta 2023.

Siunaten Puheenjohtaja
Keijo

 

KEVÄÄN TILAISUUDET 2023
Kaikki kuukausitilaisuudet ovat Seurakuntientalon Näsi -salissa klo 13.00. Kahvi- ruokailutarjoilut klo 12.00 alkaen

24.01. Tammikuun kuukausitilaisuus
Huom! Seurakunnan Näsin salin lattian korjaus aiheuttaa poikkeuksen normaaliin. Tulemme yhteen koolle, jaamme toiveita ja ajatuksia yhteiseksi iloksi ja voimaksi. Jos sinulla jäsen ehdotuksia, voit tehdä sen esim. tässä tilaisuudessa.

21.02. Helmikuun kuukausitilaisuus

Petri Nuotio,  Marttyyrien Ääni- järjestöstä vierailee Ikinuorissa. Jumalan rakkauden vaikutus vainojen keskellä hänen teemana. Sanoin ja  kuvin hän  jakaa  ajankohtaista tietoutta. Ikinuorten lauluryhmä mukana tilaisuudessa, Leena Salon johdolla.Päätetään kylpylämatkan ajankohta ja -paikka. Tuusulan kesäretki tiedot myöhemmin.

21.03. Ikinuorten vuosikokous Näsi – sali klo 11.00–12.00 Kahvitarjoilu kokouksen jälkeen.
Käsitellään sääntömääräiset asiat, kokouksessa sääntöuudistus esillä.
Huom !  Sairastumisen vuoksi vierailija vaihtunut. Vieraamme , rovasti  Asko Peltosen teemana;  Voinko olla varma uskosta? Ikinuorten oma lauluryhmä mukana Leena Salon johdolla. Raamatulukuryhmää johtaa Ritva Siren.

03.-06.04. Keväinen kylpylä-virkistysmatka Kuopion Rauhalahteen 

Päivittäin ulkoilua, talon ohjattua toimintaa. Vierailijoita ym. hauskaa. Lähde kokemaan yhteyttä. Ohjelma jaossa kk.tilaisuudessa. Tiedot 0500779244 tai s-posti **@** Hinta 170/3 vrk , yhden hengen huonelisä 83,- euroa/3 vrk. sisältäen  aamiaisen ja päivällisen. Yhteistä iltaohjelmaa tarpeen/ toiveen  mukaan!

11.04. Huom!  Huhtikuun kuukausitilaisuus,  päivä aikaistunut.Mieskuoro -Viestiveljet ovat vieraanamme Näsi salissa. Tervetuloa laulamaan sekä kuuntelemaan hengellisiä lauluja ja virsiä!

18.04.   KRELLI --Häme  pidetään  vuosikokous ja-juhla. 18.04. Teemme retken Pappilanniemeen Valkeakoskelle, mikäli halukkaita on. Päivän ohjelma tarkentuu myöhemmin.Tervetuloa mukaan yhteiseen juhlaan.

05.05. Iloa liikkeellä -tapahtuma Varalan urheiluopistolla joudutaan peruuttamaan vähäisen osanottajien määrän vuoksi.

16.05. Kevätjuhla

Tervetuloa viettämään yhteistä juhlaa. Saamme taas vieraita Espanjasta .  Ilkka ja Mari Hirvonen tuovat tuoreet  terveiset Torreviejasta. Kesäisiä runoja kuullaan ja Ikinuorten lauluryhmä Leena Salon johdolla laulaa kesän kunniaksi. Vietetään yhteistä juhlaa ! 

19.05.2023 KRELLI Kristilliset eläkeläiset ry:n vuosikokous ja kevätjuhla Keravan helluntaiseurakunnassa. 

06.06. Opastettu retki Tuusulanjärven Taiteilijayhteisön maisemiin ! Sibeliuksen Ainola, Aleksis Kiven kuolinmökki, taidemaalari Eero Järnefeltin ateljeekoti Suviranta, jne. ruokailut ja kahvit nautimme matkalla myös. Matkan hinta pääsymaksuineen ja ruokailuineen 90,- /henkilö ! Tarkemmat tiedot ja ilmoittautumiset maaliskuun kk.tilaisuudessa. Tiedustelut ja ilmoittautumiset 0500779244 Tuula tai **@**
 

Iloa Liikkeellä teemalla eteenpäin!

KRELLIN Iloa Liikkeellä -teema pidetään esillä koko vuoden ajan yhteentulemisissa. Luvassa yllä kerrottujen tilaisuuksien lisäksi retkiä ja myös muuta toimintaa. Tiedotamme tilaisuuksistamme kotisivuilla ja kuukausitilaisuuksissa.

Seuraa myös tiedotteita A-lehdessä ja Tamperelaisessa !

Aamulehdestä ja Tamperelaisesta näet aina ajankohtaiset ja tärkeät ilmoitukset toiminnastamme.

Ikinuorten jäsenmaksun 10 euroa voit maksaa kuukausitilaisuuksien yhteydessä tai yhdistyksen tilille:

Aito Sp tilille FI58 4503 0010 2595 58

Toiminta ja ryhmät

Emännät vauhdissa koronatauon jälkeen Ikinuorten tilaisuudessa Näsin salissa 01.06.2021. Lue lisää

Ikinuoret-kuoro

MISTÄ MEIDÄT LÖYTÄÄ - KEITÄ OLEMME? Lue lisää

Kuvia ja videoita

Marja ja Paul Raja-aho Ikinuorten kuukausitilaisuudessa Näsin salissa 18.10.2022. Kuva Pasi Toivonen. Lue lisää

Hallitus ja vastuuhenkilöt

Orvokki Laakso on vuosikaudet huolehtinut Ikinuorten tarjoiluista kuukausitilaisuuksissa. Kuva Tuula Kivimäki. Lue lisää

Siirry ajankohtaisten aiheiden linkkeihin.