Siirry suoraan sisältöön
Etusivu | Tietoa meistä | Yhdistykset | Jäsenille | Medianurkka | Hae
Ystäväpysäkki 2021 - ajatuksia ja kokemuksia KUUNTELE

Ystäväpysäkillä ihmiset kertovat ajatuksiaan ja kokemuksiaan muunmuassa liikunnan ilosta, lähimmäisten kohtaamisesta, eläkkeelle jäämisestä ja antoisasta yhdistystoiminnasta. Lue lisää

Liiton vuosikokous Länsi-Porin kirkossa 20.5.2021 klo 12

Kristillisen Eläkeliiton vuosikokous pidetään torstaina 20.5. 2021 klo 12 Länsi-Porin kirkossa, Liikastentie 28, 28610 Pori Lue lisää

Kristillinen Eläkeläisyhdistys Ikinuoret ry. Tampere

Pääsiäinen koitti, elämä ja ilo voitti!

Koronan ehdoilla toimitaan!

Iloista Pääsiäistä kaikille! Hauta on totisesti tyhjä! Kristus nousi kuolleista ja kuolemalla kuoleman voitti! On voiton päivä! Iloitkaa Herrassa! Koronakin katoaa ja häviää Ylösnousemuksen toivossa!

OLEMME JOUTUNEET KORONAN VUOKSI PERUMAAN IKINUORTEN 13.04. HUHTIKUUN KUUKAUSITILAISUUDEN.

Puheenjohtajan tervehdys!

Rauhan tervehdys sinulle ystävä, jäsen tai Ikinuorten toiminnasta kiinnostunut, vuosi on vaihtunut, uusi jo pitkälle tammikuun lopulle ehtinyt. Olet jo ehkä odottanut tätä viestiä?

Viime vuosi 2020 jää varmasti mieliimme pitkäksi ajaksi, siitä puhutaan paljon poikkeuksellisena vuotena. Todella näin on, maaliskuun 11. päivänä julistettiin maailmanlaajuinen pandemia, Korona oli ottanut otteeseensa meidät kaikki. Mitä kaikkea se on aikaansaanut, miten me siihen olemme suhtautuneet on ollut lähes päivittäin luettavissa, katsottavissa ja muuten koettavissa.

Yksilöllisesti itse kukin on käsitellyt tätä asiaa tykönään, kuitenkin on ollut tärkeää saada oikeaa tietoa ja vertaistukea vaikeassa tilanteessa. Meidät on pysäytetty tarkastamaan elämämme suuntaa.

Me Ikinuoret olemme lähes kaikki kuuluneet ns. riskiryhmään, niihin joiden kulkua ja asiointia jouduttiin rajoittamaan. Se ei ole tuntunut hyvältä, mutta se on ollut välttämätöntä, jotta ei tauti saisi yliotetta. Suomi on toistaiseksi kuulunut niihin maihin, jotka ovat melko hyvin selvinneet kokonaisuutena tästä vaikeasta haasteesta. Emme tänään vielä tiedä kuinka kauan tilanne jatkuu ja onko mahdollista, että jokapäiväinen elämä vielä vaikeutuu ?

Kaiken tämän keskellä me saamme kuitenkin uskon kautta luottaa, mitään ei tapahdu Jumalan sallimatta. ”Kaikella on määräaika, ja aikansa on joka asialla taivaan alla. ” (Saarn. 3:1)

Keskusteluissa on tullut ilmi, että on ilmaantunut paljon uusia, hyviä käytäntöjä, joilla voidaan helpottaa, lieventää rajoitettu elämäämme.

Ystävät, sukulaiset, tuttavat, naapurit kuinka tällaisina vaikeina aikoina on tullut tärkeäksi yhteys.

Nykyaika antaa mahdollisuudet hyvin monipuoliseen ajatusten vaihtoon WhatsApp-viestit, puhelimet, tekstiviestit ja s-postit, kirjeet ja kortit, moninaiset yhteydenpidon välineet ovat tuoneet ihmisiä yhteen. Jumala on luonut meidät yhteyteen, niin itsensä kuin toinen toistemme kanssa. Rukous- ateriayhteys mm. ovat meille uskoville tärkeitä. Lehdistä olemme lukeneet kuinka moni on kaivannut seurakunnan ja vastaavan yhteisön yhteentulemista. Ehtoollisyhteys on meille osallisuutta Kristuksen ruumiseen ja vereen, hänen muihin jäseniin, toisiin kristittyihin. Tämä on Jumalan työtä.

Monilla meillä on varmasti yhteys rukouksien kautta, itsekin olen saanut viettää siunattuja hetkiä ystävien kanssa Sanan ja rukouksen merkeissä. On ihana tietää, että me saamme lähestyä rakastavaa Jumalaa asioinemme ja hän kuulee, vastaa ajallaan ja tavallaan.

Rohkaisuna sinulle, Jumala tietää ja tuntee sinut, hän on luvannut olla kanssasi kaikki päivät elämäsi loppuun asti.

Jeesus sanoo; Minä olen tullut antamaan elämän, yltäkylläisen elämän. (Joh.10:10)

Olemme vuosittain lähettäneet ns. tapahtumakalenterin kevät-ja syyskausina.

Näinä poikkeuksellisina aikoina joudumme toimimaan eri tavalla. Saat tämän tervehdyksen yhteydessä jäsenmaksulomakkeen ja pienimuotoisen tiedotteen (postitse) , josta käy ilmi kevätkaudella 2021 suunniteltu ohjelma.  Toteutuminen on paljolti kiinni kaikista mahdollisista rajoituksista joita THL tai muuten yleisesti asetetaan.

Elämme kuitenkin toivossa, että tulevan kevään aikana rokotukset ym.toimenpiteet vaikuttavat myönteisesti, jotta toimintamme voisi jatkua yhteiseksi iloksi.

Ota yhteyttä sihteeriin, puheenjohtajaan tai varapuheenjohtajaan, mikäli asiaa ilmenee.

Aamulehdestä ja Tamperelaisesta näet aina ajankohtaiset ja tärkeät ilmoitukset toiminnastamme. Seuraathan kotisivujamme, sieltä näet kuvin ja sanoin, miten on toimittu.

Sinua lämpimin ajatuksin siunaten Tuula

 

Kevään tilaisuudet 2021

Kaikki tilaisuudet Seurakuntien talo, Näsi -sali, ellei toisin mainita.

PERUTTU 16.02. Ikinuorten vuosikokous klo 11 .00. Kahvitarjoilu 12.00. Kuukausitilaisuus. Vieraana rovasti Risto Takkinen.

PERUTTU 23.03. Kristillisen Eläkeliiton Hämeen piirin vuosikokous klo 11.00. Ruokailu ja kahvitarjoilu klo 12.00. Ohjelma tarkentuu kunhan saamme tiedon, voidaanko kokous pitää.

PERUTTU 13.04. Huhtikuun kuukausitilaisuustilaisuus klo 13.00 ja kahvitarjoilu klo 12.00 alkaen. Tämänkin tilaisuuden yksityiskohdat selviävät vasta, kun olemme varmoja, että tilasuus voidaan pitää.

18.05. Kevätjuhla klo 13.00 ja kahvitarjoilu klo 12.00. Tilaisuuden ohjelma ilmoitetaan myöhemmin.

Ikinuorten hallitus on suunnitellut myös kesäretkeä Keuruulle, retken ohjelma ja päivämäärä tarkentuu myöhemmin.

Aamulehdestä ja Tamperelaisesta näet aina ajankohtaiset ja tärkeät ilmoitukset toiminnastamme.

Katso mikäli mahdollista meidän kotisivuja siellä on paljon tapahtumista kuvia ym: www.krell/yhdistykset/Tampere

Ikinuorten jäsenmaksun  10 euroa voit maksaa kk.tilaisuuksien yhteydessä tai yhdistyksen tilille:

Aito Sp tilille FI58 4503 0010 2595 58

LINKKI IKINUORTEN KUUKAUSITILAISUUKSIIN: Kuukausitilaisuuksien ohjelma Seurakuntien talo Näsi-sali

KUULTAVAA:

Päivi Kyyrön radiohaastattelu  Elna ja Risto Muhonen 

Päivi Kyyrön radiohaastattelu Anna-Liisa Kaikkonen

 

Ikinuorten kuvaesitys 40-vuotispäiviltä. Tällaisia me olemme!

Toiminta ja ryhmät

Raamatunlukuryhmä äänessä kuukausitilaisuudessa Seurakuntien talolla vuonna 2020. Lue lisää

Ikinuoret-kuoro

MISTÄ MEIDÄT LÖYTÄÄ - KEITÄ OLEMME? Lue lisää

Kuvia ja videoita

Suomen Raamattuopiston laulava evankelista Pertti Kallio vieraili kuukausitilaisuudessa marraskuussa 2020 Näsin salissa. Kuva Raija Väänänen. Lue lisää

Hallitus ja vastuuhenkilöt

Orvokki Laakso on vuosikaudet huolehtinut Ikinuorten tarjoiluista kuukausitilaisuuksissa. Kuva Tuula Kivimäki. Lue lisää

Siirry ajankohtaisten aiheiden linkkeihin.