Siirry suoraan sisältöön
Etusivu | Tietoa meistä | Yhdistykset | Jäsenille | Medianurkka | Hae
Ulkoillaan yhdessä -haasteen voitti Liikkujat-ryhmä Kiteeltä

Kristillisen Eläkeliiton teemavuosi 2021 Välitän, et ole yksin, kutsuu jäseniä liikkumaan yhdessä toisten kanssa ja niin kohtaamaan lähimmäisiä ulkoillen. Ulkoillaan yhdessä- haasteessa liitto kutsui jäseniä muodostamaan 3-5- ... Lue lisää

Juhannusmuistoja vuosien varrelta

Therese Lue lisää

On tulossa hyvä marjakesä. Ahomansikoitakin löytyy jo!

On tulossa hyvä marjakesä. Mustikka ja puolukka kukkivat hyvin. Ahomansikoitakin löytyy ja on jo osa kypsiä. Irja poimimassa maistiaisia. Kuva: Heimo Ujala Lue lisää

Liiton syyskokous pidetään Kuopiossa, Kallaveden kirkossa, pe 22.10.2021

Liiton syyskokous pidetään Kuopiossa perjantaina 22.10.2021. Paikka: Kallaveden kirkko, Kuopio Lue lisää

Kristillisen Eläkeliiton järjestöpäivät Kiponniemessä 31.8.-1.9. 2021

Järjestöpäivät aloitetaan lounaalla 31.8. ja päätetään 1.9. päivälliseen. Lue lisää

Ystäväpysäkki 2021 - ajatuksia ja kokemuksia KUUNTELE

Ystäväpysäkillä ihmiset kertovat ajatuksiaan ja kokemuksiaan muunmuassa liikunnan ilosta, lähimmäisten kohtaamisesta, eläkkeelle jäämisestä ja antoisasta yhdistystoiminnasta. Ohjelmat on toimittanut Päivi Kyyrö. Lue lisää

Kotkan seudun Kristilliset Eläkeläiset ry

Tule mukaan yhdistykseemme  ja tuo ystäväsikin tutustumaan toimintaamme.

Joudumme valitettavasti siirtämään myös maaliskuun ja huhtikuun kokoukset syksylle.

Yhdistyksemme kutsuu Sinut  turvalliseen kristilliseen toimintaan, joka pitää vireänä ja tuo hyvän mielen. Kuukausikokouksissamme laulamme ja kuuntelemme alustuksia kiinnostavista aiheista - unohtamatta yhdessäoloa kahvikupposen äärellä. Teemme myös kulttuuriretkiä lähiseudulle ja matkoja kauemmaksikin. Olemme puoluepoliittisesti sitoutumaton eri kristillisistä piireistä koostuva kirjava joukko.

Välitän, et ole yksin

Yllä oleva vuositeemamme on nyt jos koskaan ajankohtainen. Olemme eläneet lähes vuoden epätietoisuudessa siitä, kenet saa tavata, koska ja millä lailla naamioituneena. Tämä epätietoisuus jatkunee ainakin kesään asti. Toivomme kuitenkin, että rokotukset saadaan kunnolla käyntiin ja saamme niistä apua.

Kuitenkin meillä kaikilla on tarve kohdata ja tulla kohdatuksi. Ihmisenä olemiseen kuuluu yhteys toisten ihmisten kanssa. Kyse ei ole vain tarpeesta nähdä toisia ihmisiä ja puhua heidän kanssaan, vaan paljon syvemmästä asiasta: koko meidän minuudestamme ja olemassaolostamme. Senkin vuoksi tämä eristäytyminen koskettaa meitä niin syvältä.

Tässä tilanteessa nousee entistäkin tärkeämmäksi, että sinä et ole yksin, että minä en ole yksin. Meillä on toisemme ja meillä on Jumala, joka haluaa olla ja on lähellämme. Nyt jos koska meidän tulee myös muistaa niitä, joita kukaan ei muista ja jotka eivät itse muista. Jos emme voi mennä hoivalaitoksiin heitä katsomaan, voimme ainkain muistaa kaikkia läheisiämme rukouksin.

Kevään ohjelma löytyy kohdasta Tapahtumakalenteri , otsikon Kevät 2021 alta. Helmi - huhtikuun kuukausikokoukset siirtyvät syksylle. Pyrimme aloittamaan toimintaa toukokuussa. Ankkurin järjestöpalstalle laitetaan aina ilmoitus edellisen viikon keskiviikon lehteen. Muutokset tehdään myös näille Krellin sivuille. Flunssaisina emme tule kokouksiin.

Jeesus sanoo Johanneksen evankeliumin 17 luvussa: "Rukoilen, että he kaikki olisivat yhtä - että he olisivat meissä niinkuin sinä, Isä, olet minussa ja minä sinussa. Silloin maailma uskoo, että sinä lähetit minut." (UT 2020 käännös)

Kotkassa 28.2.2021

Juhani Lukkari, puheenjohtaja

 

Siirry ajankohtaisten aiheiden linkkeihin.