Etusivu | Tietoa meistä | Yhdistykset | Jäsenille | Medianurkka | Hae
Vuosi vaihtuu ja on jälleen tilastoinnin aika - lomakkeet löydät tästä

Tarvittavat lomakkeet paikallisyhdistysten ja piirien toiminnan tilastointiin löydät TÄSTÄ . Paikallisyhdistykset käyttävät lomakkeita Krell Y1 alkava vuosi ja Krell Y2 mennyt vuosi. Lomakkeiden palautus tapahtuu oman piirin sihteerille. Lue lisää

Kotkan seudun Kristilliset Eläkeläiset ry

Tule mukaan yhdistykseemme  ja tuo ystäväsikin tutustumaan toimintaamme.

Yhdistyksemme kutsuu Sinut  turvalliseen kristilliseen toimintaan, joka pitää vireänä ja tuo hyvän mielen. Kuukausikokouksissamme laulamme ja kuuntelemme alustuksia kiinnostavista aiheista - unohtamatta yhdessäoloa kahvikupposen äärellä. Teemme myös kulttuuriretkiä lähiseudulle ja matkoja kauemmaksikin. Olemme puoluepoliittisesti sitoutumaton eri kristillisistä piireistä koostuva kirjava joukko.

Kevät 2020  Vuosista viis - elämä kantaa

Olen usein kuullut sanonnan "Elämä kantaa" ja jäänyt miettimään kantaako se todella. Minuakin ?

Tämän vuoden teemamme sisältää myös tuon "vuosista viis". Olen vuosien varrella saanut krellissä tutustua lukuisiin kaltaisiini eläkeläisiin, joista monilla on minuakin enempi elettyjä vuosia. On ollut ihanaa kohdata monia, jotka uskaltavat elää tuota "vuosista viis" elämää: ikä, kepit ja rollaattorit eivät estä osallistumasta retkille ja muuhun toimintaan.

Uskon, että Jumala on tarkoittanut meidät elämään täyttä ihmisen elämää iloineen ja suruineen. Monesti, suorastaan päivittäin sanomme ja teemme asioita, joita ei pitäisi sanoa eikä tehdä. Onneksi meillä on anteeksiantava isä ja anteeksiantavia lähimmäisiä. Usein on sanottu, että ihminen ei vanhemmiten kadu mitään niin paljoa kuin elämätöntä elämää, ohi menneitä mahdollisuuksia, tilaisuuksia, joihin emme tarttuneet, ihmisiä, joita emme uskaltaneet oikeasti kohdata. Eläkäämme siis rohkeasti Jumalaan uskoen ja luottaen siihen, että elämä kantaa -minuakin.

Kotkassa tammikuussa 2020

Juhani Lukkari, puheenjohtaja

Kevään ohjelma Tapahtumakalenterissa kohdassa "Kevät 2020"