Siirry suoraan sisältöön
Etusivu | Tietoa meistä | Yhdistykset | Jäsenille | Medianurkka | Hae
Kristillinen Eläkeliitto haastateltavana Radio Dein Herätys-aamuohjelmassa.

Kristillisen Eläkeliiton toiminnanjohtaja Päivi Kyyrö ja järjestökoordinaattori Hanna Forsgrén-Autio kävivät 19.4.2021 Radio Dein #herätys! -aamuohjelmassa kertomassa ikäihmisten ja liiton kuulumisista. Voit kuunnella tallenteen ... Lue lisää

Vuoden 2021 hymypappa on lämmin ja iloinen persoona.

Seppo Malinen on Kristillisen Eläkeliiton tuore hymypappa. Hän on lämmin ja iloinen persoona. Kristellin toimitus kyseli häneltä muutamia kysymyksiä, joiden avulla tekin, Kristellin lukijat, saatte hieman oppia tuntemaan tätä mainiota hymypappaa. Lue lisää

Ystäväpysäkki 2021 - ajatuksia ja kokemuksia KUUNTELE

Ystäväpysäkillä ihmiset kertovat ajatuksiaan ja kokemuksiaan muunmuassa liikunnan ilosta, lähimmäisten kohtaamisesta, eläkkeelle jäämisestä ja antoisasta yhdistystoiminnasta. Ohjelmat on toimittanut Päivi Kyyrö. Lue lisää

Liiton vuosikokous Länsi-Porin kirkossa 20.5.2021 klo 12

Kristillisen Eläkeliiton vuosikokous pidetään torstaina 20.5. 2021 klo 12 Länsi-Porin kirkossa, Liikastentie 28, 28610 Pori Lue lisää

Kotkan seudun Kristilliset Eläkeläiset ry

Tule mukaan yhdistykseemme  ja tuo ystäväsikin tutustumaan toimintaamme.

Joudumme valitettavasti siirtämään myös maaliskuun ja huhtikuun kokoukset syksylle.

Yhdistyksemme kutsuu Sinut  turvalliseen kristilliseen toimintaan, joka pitää vireänä ja tuo hyvän mielen. Kuukausikokouksissamme laulamme ja kuuntelemme alustuksia kiinnostavista aiheista - unohtamatta yhdessäoloa kahvikupposen äärellä. Teemme myös kulttuuriretkiä lähiseudulle ja matkoja kauemmaksikin. Olemme puoluepoliittisesti sitoutumaton eri kristillisistä piireistä koostuva kirjava joukko.

Välitän, et ole yksin

Yllä oleva vuositeemamme on nyt jos koskaan ajankohtainen. Olemme eläneet lähes vuoden epätietoisuudessa siitä, kenet saa tavata, koska ja millä lailla naamioituneena. Tämä epätietoisuus jatkunee ainakin kesään asti. Toivomme kuitenkin, että rokotukset saadaan kunnolla käyntiin ja saamme niistä apua.

Kuitenkin meillä kaikilla on tarve kohdata ja tulla kohdatuksi. Ihmisenä olemiseen kuuluu yhteys toisten ihmisten kanssa. Kyse ei ole vain tarpeesta nähdä toisia ihmisiä ja puhua heidän kanssaan, vaan paljon syvemmästä asiasta: koko meidän minuudestamme ja olemassaolostamme. Senkin vuoksi tämä eristäytyminen koskettaa meitä niin syvältä.

Tässä tilanteessa nousee entistäkin tärkeämmäksi, että sinä et ole yksin, että minä en ole yksin. Meillä on toisemme ja meillä on Jumala, joka haluaa olla ja on lähellämme. Nyt jos koska meidän tulee myös muistaa niitä, joita kukaan ei muista ja jotka eivät itse muista. Jos emme voi mennä hoivalaitoksiin heitä katsomaan, voimme ainkain muistaa kaikkia läheisiämme rukouksin.

Kevään ohjelma löytyy kohdasta Tapahtumakalenteri , otsikon Kevät 2021 alta. Helmi - huhtikuun kuukausikokoukset siirtyvät syksylle. Pyrimme aloittamaan toimintaa toukokuussa. Ankkurin järjestöpalstalle laitetaan aina ilmoitus edellisen viikon keskiviikon lehteen. Muutokset tehdään myös näille Krellin sivuille. Flunssaisina emme tule kokouksiin.

Jeesus sanoo Johanneksen evankeliumin 17 luvussa: "Rukoilen, että he kaikki olisivat yhtä - että he olisivat meissä niinkuin sinä, Isä, olet minussa ja minä sinussa. Silloin maailma uskoo, että sinä lähetit minut." (UT 2020 käännös)

Kotkassa 28.2.2021

Juhani Lukkari, puheenjohtaja

 

Siirry ajankohtaisten aiheiden linkkeihin.