Siirry suoraan sisältöön
Etusivu | Tietoa meistä | Yhdistykset | Jäsenille | Medianurkka | Hae
Mukana Menossa 2022

Mukana menossa ohjelmissa pääset kurkistamaan kristillisten eläkeläisyhdistysten monipuoliseen paikallistoimintaan ja kuulemaan mielenkiintoisia haastatteluja. Lue lisää

Tue kristilliseen arvomaailmaan pohjautuvaa ikäihmisten toimintaa

Viitekorjaus. Viitteen tulee olla 3162. Lue lisää

Ukraina ja Venäjä kirjeenvaihtajan silmin to 13.10.2022 klo 14, Kotka

Millaista toimintaa on Kotkan yhdistyksessä tänä syksynä?  Lue lisää

Laulun aika -yhteislaulutilaisuus ti 27.9. klo 18.00 Kivenlahdessa

Espoonlahden helluntaiseurakunnassa järjestetään 27.9. Laulun aika -yhteislaulutilaisuus, jossa lauletaan muun muassa Pasi Turusen, Heini Röyskön ja Merja Pletin sydämen lauluja.   Lue lisää

Kotkan seudun Kristilliset Eläkeläiset ry

Tule mukaan yhdistykseemme  ja tuo ystäväsikin tutustumaan toimintaamme.

Yhdistyksemme kutsuu Sinut  turvalliseen kristilliseen toimintaan, joka pitää vireänä ja tuo hyvän mielen. Kuukausikokouksissamme laulamme ja kuuntelemme alustuksia kiinnostavista aiheista - unohtamatta yhdessäoloa kahvikupposen äärellä. Teemme myös kulttuuriretkiä lähiseudulle ja matkoja kauemmaksikin. Olemme puoluepoliittisesti sitoutumaton eri kristillisistä piireistä koostuva kirjava joukko. 

Syksyn ohjelma löytyy kohdasta Tapahtumakalenteri , otsikon Syksy 2022 alta. Koronatilanne voi aiheuttaa muutoksia ohjelmaamme, jonka pyrimme toteuttamaan "jos Luoja suo ja viskaalit sallii". Ankkurin järjestöpalstalle laitetaan aina ilmoitus edellisen viikon keskiviikon lehteen. Muutokset tehdään myös näille Krellin sivuille. Flunssaisina emme tule kokouksiin.

Vuositeemamme Laulun aika 

Laulakaa Herralle uusi laulu!
Laula Herralle maa, laulakaa Herralle maan asukkaat!                      Laulakaa Herralle, ylistäkää hänen nimeään! (Ps 96)

Meitä koetellaan. Pandemia, Venäjän sota Ukrainassa, energian ja ruoan hintojen nousu sekä paheneva ilmastokriisi ovat keskellämme ja tekevät maailmasta entistä turvattomampaa. 

Kaikkien koettelemuksienkin keskellä voimme luottaa siihen, että olemme taivallisen Isämme kämmenellä. Kristittyinä meillä on toivo, joka kantaa meitä niin hyvinä kuin vaikeinakin aikoina, me saamme uskoa itsemme ja lähimmäisemme armahtavan Jumalan hellään huomaan. Saamme myös hyvällä omallaltunnolla nauttia Hänen hyvyydestään: kaunniosta isänmaastamme, vuodenaikojen vaihtelusta, toistemme seurasta, musiikista ja paljosta muusta. 

Onneksi meillä on aina laulun aika ja saamme täällä kotosuomessa laulaa ja kuunnella meille rakkainta ja itsellemme parhaaksi kokemaamme musiikkia.

Kotkassa 20.8.2022

Juhani Lukkari, puheenjohtaja

 

Siirry ajankohtaisten aiheiden linkkeihin.