Siirry suoraan sisältöön
Etusivu | Tietoa meistä | Yhdistykset | Jäsenille | Medianurkka | Hae
Elämänkaaria ja kuvamuistoja sadan vuoden ajalta, Lohjan pääkirjastossa 3.-30.10.
Tiesitkö, että eläkeläisenä voit hakea tuetulle lomalle?

Tuettuja lomia järjestäviä tahoja on monia, ja tässä niistä muutamia. Voit tutustua hakuehtoihin ja hakemiseen lisää kunkin tahon nettisivulta. Lue lisää

KRELLIn syyskokous ja -juhla pe 10.11.2023 Lappeenrannassa

KRELLIn syyskokous ja syysjuhla perjantaina 10.11.2023. Sammonlahden kirkossa, Hietakallionkatu 7, 53850 LAPPEENRANTA. Lue lisää

Tue kristilliseen arvomaailmaan pohjautuvaa ikäihmisten toimintaa
Paneelikeskustelu 4.10. Tämän päivän ikäihmisten hyvän elämän edellytyksiä

Paneelikeskustelua on mahdollisuus seurata livelähetyksenä Lohjan kaupunginkirjaston kanavalla: Lue lisää

Maksuttomia webinaareja senioreille -Ikäinstituutti

Ikäinstituutti järjestää syksyn aikana maksuttomia webinaareja senioreille.  Lue lisää

Sastamalan Kristilliset Eläkeläiset

 

Muistojen kenkä tuo mieleen lapsuusajan hienot hetket.

Sastamalan Kristillisten eläkeläisten toiminta-ajatus tälle vuodelle on  liiton teeman mukainen: Laulun aika. Teemme yhteistyötä Sastamalan alueen seurakuntien ja lähiympäristön kristillisten järjestöjen kanssa. Olemme yhteydessä muihin Lounais-Suomen piirin yhdistyksiin ja vähän sen rajojen ylikin. 

 

Sastamala rukoilee -illat jatkuvat ! Mukana ovat Sastamalan seurakunnat.

Sastamalan Kristilliset Eläkeläiset 

Siunattua  uutta vuotta 2023!

Yhdistyksemme 15. toimintavuosi on kohta paketoitu.  Jos Jumala suo,  saamme aloittaa uuden vuoden Hänen armoonsa luottaen. 

Oheisena tietoa Sastamalan Kristillisten Eläkeläisten loppukevään ohjelmasta:

 LAULUN LISÄKSI ILOA LIIKKEELLÄ 2023!

Ihanasti saimme osallistujia Toimintavuoden aloitukseen Kiikan seurakuntataloon. Sana ja sävel hoitivat meitä! Kiitosmielellä uuteen toimintavuoteen!

Loppukevään ohjelmaa:

Sastamalan Krellin matka Loimaalle piirin kevätjuhlaan pe 21.4. Bussi lähtee klo 9 Vammalan seurakuntatalon parkkipaikalta. Mukaan lähtijät poimitaan Kiikasta ja Keikyästä mukaan matkan varrelta. Aajamme Huittisten kautta. Mukaan mahtuu vielä. Ilmoittaudu Maijulle puh. 044 5134150

Toukokuussa kokoonnumme tiistaina 2.5. klo 13  Sastamalan Vapaakirkolla. Teemana ”Rakas hengellinen laulu”.  Tilaisuutta varten pyydämme teiltä apua! Laittakaa Upille viesti, jossa kerrotte oman laulunne nimen. Mukava olisi myös tietää, miksi juuri se laulu on rakkain. Upin puhelin 050 3216521 tai s-posti **@**. Kanssamme tilaisuudessa ovat Jaana ja Juha Jokiniemi. 

HUOM!  Kesäkuun kokoontumisen päivä on muuttunut!  Tiistaina 13.6. retkikohteemme on Ritajärven luonnonsuojelualue. Ritajärventie 358. Horniolla, postinumero 38210 Sastamala. Kokoonnumme parkkipaikalla klo 13.  Tarkoitus on retken aikana nauttia luonnosta ja retkieväistä. Ritajärven kodalle Paavinhattuun pääsee tarvittaessa myös autolla, kun etukäteen ilmoittaa.  Pitkospuita pitkin matkaa sinne on parkkipaikalta noin 1,5 km.  

Syksyllä 5.9. on suunnitelmissa kotiseuturetki Sastamalassa.

Syksyn muusta ohjelmasta  enemmän myöhemmin.

Tervetuloa mukaan !      

 

Siirry ajankohtaisten aiheiden linkkeihin.