Etusivu | Tietoa meistä | Yhdistykset | Jäsenille | Medianurkka | Hae
Vastaa turvallisuusaiheiseen kyselyyn!

Kristillinen Eläkeliitto kysyy jäseniltään ajankohtaisista asioista. Alla tällä hetkellä käynnissä ovat kyselyt. Lue lisää

Vastuunkantajien koulutusta Kuopiossa 13.11.2018

Ilmoittautumiset TÄSTÄ Lue lisää

Musiikkinäytelmä Tuhlaajapoika liiton syysjuhlilla su 21.10.2018 klo 13.30!

Musiikkinäytelmä Tuhlaajapoika nähdään Kristillisen Eläkeliiton syysjuhlilla sunnuntaina 21.10.2018 Suomen Raamattuopistolla Kauniaisissa. Tutustu koko ohjelmaan TÄSTÄ Lue lisää

Missä juhlitaan? Liiton juhlapaikat vuonna 2019

Kristillisen Eläkeliiton kevätjuhla ja vuosikokous pidetään Kouvolan seurakuntakeskuksessa perjantaina 26.4.2019. Lue lisää

Turvallinen elämä on Kristillisen Eläkeliiton teema 2019
Ystävyyspiirustus: Ystävyys 13-vuotiaan Inkerin silmin

Kristillinen Eläkeliitto kutsuu isovanhempia piirtämään ystävyydestä yhdessä lapsenlapsen kanssa. Tämä Ystävyys-piirustus saapui postitse 21.6.2018. Lue lisää

Vastuukoulutusta Helsingissä 31.10.2018
Miksi liikunta on hyvinvointini kannalta tärkeää?

Juttu on julkaistu Kristellissä 3/2018 Lue lisää

Mikä on edunvalvontavaltuutus ja miksi se olisi tärkeää tehdä?

Ote Kristelli-lehdestä 1/2018. Juttu on julkaistu lehdessä laajempana, otsikolla "Eläkeläisen pankkiasiat kuntoon". Lue lisää

Sastamalan Kristilliset Eläkeläiset

Yhdistyksemme hallitus 2014, uusi puheenjohtaja Urpo Vuorenoja on kameran takana.

Muistojen kenkä tuo mieleen lapsuusajan hienot hetket.

Sastamalan Kristillisten eläkeläisten toiminta-ajatus tälle vuodelle on  liiton teeman mukainen, Ystävyys. Teemme yhteistyötä Sastamalan seurakunnan ja lähiympäristön kristillisten järjestöjen kanssa. Olemme yhteydessä muihin   Lounais-Suomen piirin yhdistyksiin ja vähän sen rajojen ylikin. 

 

Kristityt yhdessä -rukoustapahtuma kiertää vuorotellen Sastamalan alueen eri seurakunnissa ja on osoitus yhteistyön voimasta. Laitamme myös sanan kiertämään, kun paikkakunnalla on joku hieno kokous tai musiikkitilaisuus.

Sastamalan Kristilliset Eläkeläiset syysohjelmaa 2018

Ystävän vuoden toinen tervehdys !

Saamme lämpimän kesän jälkeen kokoontua yhteen Ystävyyden teeman ja Sanan ääreen.Viron matkan siirrämme tuleviin aikoihin. Syksyn aikana tutustumme uusiin paikkoihin. Kokoonnumme kuukauden ensimmäisenä tiistaina. Olette  lämpimästi tervetulleita kaikkiin tilaisuuksiin!

Ti 4.9. klo 13 aloitamme syyskauden Harsulla, Maakunnantie 17. Ohjelmassa hengellisiä toivelauluja, katsaus tulevaan toimintaan ja vietetään hetki menneitten retkiemme muistoissa.

Ti 2.10 klo 13 Kokoonnumme Karkun evankelisessa opistossa Rantasaunan takkatuvalla. Opisto täyttää tänä vuonna 100 vuotta ja kuulemme sen historiasta. Raamattutunnin pitää vararehtori Matti Rusama. Lopuksi pidämme vielä syyskokouksen, jossa valitaan mm. edustajia  oman yhdistyksemme, liiton ja piirin tehtäviin.

Ti 6.11. klo 13 Vietämme Haapaniemessä mieleenpainuvan hetken YSTÄVÄNPÄIVÄN kahvilla. Toivomme, että jokainen Sastamalan Krelliläinen kutsuu mukaan yhden ystävän ja tarjoaa hänelle kahvin Haapaniemen uusitussa salissa. Ohjelmassa on talon esittelyn lisäksi runoa ja laulua sekä pientä puhetta ystävälle. Osoite Vanha Kärppälä 131. 

Ti 4.12. klo 13 on vuorossa Karmel-koti Hämeenkyrön ja Sastamalan rajan tuntumassa, os. Hahmajärventie 108. Vietämme siellä juhlaa joulun odotuksen ja aterian merkeissä. Saamme myös tietoa Karmel-kodin toiminnasta. Aterian ja kahvin hinta 30 euroa.  

Ensi vuonna - jos Jumala suo:

Vuoden 2019 aloitamme perinteen mukaan Kiikassa. Päivä on keskiviikko 9.1. 2019. Tarkempi ohjelma myöhemmin.

Keväällä 7.5. teemme retken Vilppulaan Evankelistakotiin ja samalla poikkeamme myös Mäntässä.

Laittakaapa nämä päivät jo kalenteriinne. 

 

Kristillisen Liiton ja Lounais-Suomen piirin tilaisuuksia syksyllä 2018:

Liiton syyskokous on Kauniaisissa Raamattuopistolla 20.-21.10.2018 

Lounais-Suomen piirin syyskokous on Loimaan evankelisella kansanopistolla 4.10.2018.  Näin pääsemme tutustumaan vasta perustettuun  Loimaan kristilliseen yhdistykseen.

Lähdetään innolla mukaan tapaamaan uusia ja vanhoja ystäviä!

” Ja virtain varsilla kulkijat toinen toistaan kantaen laulavat … ”

 Iloitaan ystävistä!

Urpo Vuorenoja, puheenjohtaja