Etusivu | Tietoa meistä | Yhdistykset | Jäsenille | Medianurkka | Hae
MUUTOS! Liiton syyskokous pidetään Kouvolassa 24.10.2020

Syysjuhlat Kiteellä on valitettavasti jouduttu perumaan koronatilanteen vuoksi. Lue lisää

Erakoitumiskalenteri - kuuntele korona-ajan ajatuksia, tekstejä ja runoja.

Erakoitumiskalenterissa kysellään korona-ajan ajatuksia, luetaan jäsenten lähettämia tekstejä ja runoja. Luetaan myös välillä Kristelli-lehden luonnollista palstaa. Ohjelman on toimittanut Päivi Kyyrö. Lue lisää

Ajankohtaiset STM:n ohjeet koronavirustilanteeseen

Alla olevasta linkistä pääset STM:n sivulle, jonne on koottu kaikki sosiaali- ja terveysministeriön antamat koronavirustilannetta koskevat päätökset, viranomaisohjeet ja suositukset. Lue lisää

Vuosista viis - elämä kantaa! Kutsu kirjoittamaan sinulle tärkeästä hetkestä.

Elämässä on hetkiä, päiviä, jotka piirtyvät syvästi muistiimme. Ne vaikuttavat meissä vielä vuosien, vuosikymmentenkin jälkeen. Haluaisitko kertoa kirjoittamalla jonkin muistosi, joka on jäänyt tärkeänä mieleesi. Lue lisää

Harjoita muistiasi ja tue niin aivojesi terveyttä

www.muistipuisto.fi Sivusto sisältää aivoterveyttä tukevaa tietoa, tekemistä ja käytännön vinkkejä. Käyttäjä oppii puistossa myös aivojen toimintakykyä edistäviä keinoja. Muistipuisto on kehitetty käyttäjälähtöisesti Miina ... Lue lisää

Ajatuksia koronasta taiteen keinoin

Tältä sivulta näet jäsenistön lähettämiä korona-teoksia. Lue lisää

Kuukausitilaisuudet

Kristillinen sanoma on aina vahvasti esillä jokaisessa kuukausitilaisuudessa.

Hengellisen hyvän lisäksi on aina tarjolla yhdessä tehtyä kahvia ja pullaa. 

Kuukausitilaisuudet pidetään kuukauden joka 3. tiistai, Seurakuntien talo, Näsi-sali (joitakin poikkeuksia lukuunottamatta). Ohjelmatiedot tarkentuvat pitkin vuotta.

 

KUUKAUSITILAISUUDET 2020 (kuukauden 3.tiistaina)

Huomaathan, päivä muuttunut tiistaiksi !

 

IKINUORTEN SYYSKAUDEN 2020 MAHDOLLISET KUUKAUSITILAISUUDET

Koronapandemian vuoksi saattaa tulla peruutuksia tai muita muutoksia.

01.09.2020: Pidämme keväällä peruuntuneen vuosikokouksen, Hannulankatu 1, Kototuvassa, klo 12.00 alkaen. Tilaisuuteen voidaan ottaa rajoitettu määrä henkilöitä noin 25-30. Turvallisuuden takaamiseksi on varattu niin käsidesiä kuin maskeja. Kokoukseen osallistujia pyydetään ennakkoon ilmoittamaan Tuulalle puh. 0500779244 tulostaan. Aamulehdessä ja Tamperelaisessa ilmoitus. Omilla nettisivuilla myös tietoa. Hannulankadulle pääsee bussi no 25:llä , suoraan talon eteen, tämä on päätepysäkki.

17.09.2020: Kuoroharjoitukset Lähetyskodilla klo10.45.Tervetuloa laulamaan Reijo Kettusen johdolla.

29.09. 2020: Varsinaiset kuukausitilaisuudet alkavat tällöin normaalisti klo 12.00, kahvitilaisuus on mahdollista erityisjärjestelyin. Näsin saliin voidaan ottaa juuri meidän normaalikävimäärän verran noin 60 henkilöä. Kahvitus tapahtuu 2 eri paikassa. 

20.10. 2020: Lokakuun kuukausitilaisuuden yhteydessä on mikäli mahdollista syyskokous klo 11.00 alkaen. Puhujavieraana Veli-Pekka Joki-Erkkilä.

17.11. 2020: Marraskuun kuukausitilaisuus pidetään normaalisti 12.00 alkaen. Taipaleella reissumies 40-vuotta juhlakonsertti Pertti Kallio  ja Pasi Korkalainen.

15.12. 2020. Joulujuhla on tarkoitus viettää klo 12.00 alkaen

Kaikki edellä oleva on mahdollista, ellei toinen aalto pandemiasta toteudu.

Kaikkiin tilaisuuksiin pyritään saamaan vierailijoita, osa on lupautunut kevään peruuntumisista johtuen nyt syyskaudella.

Tarkennuksia pyritään tekemään kotisivuille ja viestitämme kaikilla mahdollisilla tavoilla.

Nyt vaan jäämme odottamaan, mitä tulevat ajat tuovat tullessaan.

Turhia riskejä ei oteta, seurakunta myös omalta osaltaan asettaa meille raamit, missä määrin voimme toimia.

Ystävät me tiedämme Raamatun Sanasta ja omankin elämänkokemukseme perusteella, Jumala on kaiken yläpuolella ja me saamme hänen lapsinaan lähestyä häntä luottavasti rukouksessa. Pidetään siis yhteys toisiimme ja Jumalaamme, jolta kaikki hyvä tulee.

Toivotan omasta puolestani jokaiselle hyvää syksyn odotusta, kiitollista mieltä , meillä on Vapahtaja, joka on meidän puolellamme.

Teitä Siunaten Tuula ja Ikinuorten hallitus