Siirry suoraan sisältöön
Etusivu | Tietoa meistä | Yhdistykset | Jäsenille | Medianurkka | Hae
Toimintapäivät Kiponniemessä 2.-3.9.2024 - Tule mukaan!

Tule mukaan KRELLIn toimintapäiville 2.-3.9.2024 Kiponniemen toimintakeskukseen (Kiponniementie 84, Jyväskylä)  Lue lisää

Ruoka-apua tarjolla. Ruoka-apu.fi -sivustolla voit etsiä lähimmät jakelupaikat

Vuonna 2020 eläkeläisistä 13,6 prosenttia oli pienituloisia. Huoli rahan riittämisestä on todellisuutta monelle. Koko väestöstä 10,4 prosenttia pelkää, että rahat eivät riitä ruokaan. Lue lisää

Millaisia asioita vanhetessa on hyvä huomioida? Mistä tietoa?

Kaipaatko koottua tietoa ikäihmisten hyvinvointia ja terveyttä koskevista aiheista? Lue lisää

Teemavuosi 2024 ”Muista minut” kutsuu kohtaamaan lähimmäisiä

Ideoita teemavuoteen Lue lisää

KRELLIn vuosikokous ja kevätjuhla Joensuussa 23.5.2024 - Ilmoittaudu mukaan

KRELLIn vuosikokous ja kevätjuhla pidetään torstaina 23.5.2024 Joensuussa, Rantakylän kirkossa (Rantakylänkatu 2, Joensuu). Lue lisää

Minä muistan sinut - ystäväni: Terttu - uskollinen ystävä

Terttu - uskollinen ystävä. Olit meren rannalta, kalastajaperheen lapsikatraan tytöistä vanhin. Osasi oli jo hakea omaa leipäpuuta. Menit Noormarkkuun Ahlströmin virkamiehen perheen kotiapulaiseksi. Niinpä menin minäkin. Olin ... Lue lisää

Asiakirjat

KOUVOLAN KRISTILLISET  ELÄKELÄISET ry
TOIMINTASUUNNITELMA    vuodelle 2024                 

Tavoitteet
Yhdistyksen toiminnan tarkoituksena on edistää eläkeläisten hyvinvointia ja sosiaalista turvallisuutta korostaen kristillistä elämänkatsomusta ja Jumalan Sanaan perustuvaa elämän kokonaisnäkemystä. Tavoitteena on tuoda esiin ikääntymisen positiivisia piirteitä. Eläkevuodet voivat olla monella tavalla rikas ajanjakso.

 "Muista minut" on KRELLIN teema 2024.   

Pidämme esillä muistiasioita ja lähimmäispalvelun näkökulmaa, sitä ettei ketään saa unohtaa. Voimme lähettää postikortteja, käydä vierailemassa yksinäisten luona. Kaksi eläkeläistä voi alkaa puhelinystäviksi toisilleen. Yhdessä voimme myös osallistua johonkin sosiaaliseen toimintaan: käydä kirkossa, mennä johonkin juhlaan tai ruokailla yhdessä.

Kerhotoiminta
Kokoontumisemme jatkuvat joka toinen viikko, parillisen viikon tiistaina klo 13-15, tammikuusta toukokuuhun ja syyskuusta joulukuuhun Kouvolan seurakunnan tarjoamissa tiloissa. Heljä Koivulle voi ilmoittautua emännäksi. Lauluryhmä Kristalli Liisa Harjun sekä Kati ja Heikki Larman johdolla harjoittelee tiistaisin klo 12.00 ennen kerhoa. Järjestämme taukojumppaa. Kannustamme kerholaisia liikkumaan ja merkitsemään puolen tunnin liikuntakerrat KRELLIN kuntokorttiin.

Lähimmäispalvelu
Lauluryhmä Kristalli pyrkii käymään palvelutaloissa kaksi kertaa syys- ja kaksi kertaa kevätkaudella. Jäsenet tekevät lähimmäispalvelua kanssaihmisten auttamiseksi. Mahdollisuuksien mukaan vierailemme niiden jäsenten luona, jotka eivät ole käyneet kerhossa ja tarjoamme kyytiä. Jokainen kerholainen merkitsee lähimmäispalvelut ylös. Tiedot kerätään vuoden lopussa ja toimitetaan KRELLIN toimistoon.     

Toivotamme kokoontumispaikan eteisaulassa kerhoon tulevat tervetulleiksi.

Yhdistys pyrkii antamaan jouluksi rahalahjan jollekin yksinhuoltajaperheelle. Vuodesta 2024 alkaen päätimme kutsua eri lähetysjärjestöjen edustajia vierailemaan kerhoissamme ja kerätä heille kolehdin heidän työhönsä.

Hallitus    
Hallitus, johon kuuluu puheenjohtaja ja kuusi jäsentä, kokoontuu 5-6 kertaa vuodessa suunnittelemaan ohjelmaa sekä muuta toimintaa ja taloutta. Puolet johtokunnan jäsenistä on vuosittain erovuorossa.

Retket    
Järjestämme 2-3 retkeä vuoden aikana. Vuoden 2024 retket ilmoitamme kevään ja syksyn toimintaohjelmissa.

Muu toiminta

Osallistumme sekä oman piirin että KRELLIN vuosi- ja syyskokouksiin sekä muuhun toimintaan. Myymme KRELLIN adresseja ja kortteja. Järjestämme keväällä ja syksyllä arpajaiset sekä myyjäiset. Näin tuemme omalta osaltamme KRELLIN ja oman yhdistyksemme toimintaa ja tavoitteita. Yhdistyksellämme on edustaja Kouvolan kaupungin Vanhusneuvostossa ja Kymenlaakson eläkeläispiirien edunvalvontatoimikunnassa eli Kymen Eevassa sekä Hyvinvointialueen vanhusneuvostossa. Tavoitteenamme on saada jälleen oma osasto syksyllä Seniorien suhinoihin.

Siirry ajankohtaisten aiheiden linkkeihin.