Sastamalan Kristilliset Eläkeläiset ry

Sastamalan Kristilliset Eläkeläiset on iloinen uskovien joukko, joka ammentaa voimansa Raamatusta, hengellisistä lauluista ja toinen toisensa sisaruudesta ja veljeydestä Jeesuksessa. Kukin meistä tuo omasta piiristään ja taustastaan sitä siunausta, mitä on saanut ja saa. Olemme siis oma itsemme, mutta katsomme Kristukseen, palvelemme lähimmäisiä voimiemme ja armolahjojemme mukaan. Elämme silmät avoinna tässä maailmassa ja tässä hetkessä Jumalan lapsina. 

Sastamalan Kristillisten eläkeläisten toiminta-ajatus tälle vuodelle on  liiton teeman mukainen: Muista minut. Teemme yhteistyötä Sastamalan alueen seurakuntien ja lähiympäristön kristillisten järjestöjen kanssa. Olemme yhteydessä muihin Lounais-Suomen piirin yhdistyksiin ja vähän sen rajojen ylikin. Sastamala rukoilee -illat jatkuvat ! Mukana ovat Sastamalan seurakunnat. Vuoden teema: MUISTA MINUT - Lähimmäinen on tärkeä

Ken on mun lähimmäiseni? … Oi Herra, kaikki päällä maan loit lähimmäisiksemme, myös kieleltään ja uskoltaan niin vieraat toisillemme (virsi 431).            

Kevään 2024 ohjelma

Tiistaina 6.2. klo 13 Kokoonnumme  Vammalan Helluntaikirkossa. Mukana rehtori Antero Kulonpää. Musiikkiakin luvassa.

Tiistaina 5.3. klo 13  Kokoonnumme Sinun Tähtesi -majatalossa, Tyrväänkyläntie 310, 38250 Sastamala. Markku Peuramäki kertoo majatalon toiminnasta. Lähimmäisen kohtaaminen! 

Keskiviikkona 3.4. klo 13  (Huom! päivä ) Kokoonnumme Sastamalan  seurakunnan ARKKI-tilassa Torikeskuksen yläkerrassa. Miten auttaa lähimmäistä - teemaa tutkaillaan eri järjestöjen kautta.  

Tiistaina 7.5. klo 15.45 Retki Ilpoisten piirin iltaan Turkuun, matkalla ”massutankilla”. Martin kirkossa tilaisuus alkaa klo 19.  Kotimatkalle. Retken hinta 25 e (sis. matkan ja tarjoilun) Ilmoittautuminen Maijulle 18.4. mennessä.  Katso erillinen esite!

Tiistaina 4.6. klo 13 Kokoonnumme  Houhajärven rannalla Leirikartanossa ja päivän aihe avautuu lähempänä H-hetkeä 😊    Kevään vehreyttä kanssamme ihailee Viljasen pariskunta.