Kangasalan Kristilliset Eläkeläiset ry

Yhdistyksestä

Yhdistyksemme kuuluu Hämeen piirijärjestön kautta KRELLI,valtakunnalliseen kristilliset eläkeläiset ry:een. KRELLI:n tarkoituksena on edistää eläkeläisten hyvinvointia ja terveyttä sekä toimia heidän edunvalvojanaan. KRELLI toimii kristilliseltä arvopohjalta, toiminta on yhteiskristillistä eikä kuulu minkään hengellisen liikkeen tai puolueen alaisuuteen.  KRELLI julkaisee  KRISTELLI-lehteä, jota voi tilata  KRELLIN toimistosta 045 609 3551 tai toimisto@krell.fi.


Jäsenmaksu

Yhdistyksen jäsenmaksu vuonna 2024 on 15 euroa. Sen voi maksaa kokouspäivinä rahastonhoitajalle tai yhdistyksen tilille                         FI29 4510 7520 0352 39, Aito Sp


                  PUHEENJOHTAJAN  TERVEHDYS     

Älä pelkää. Minä olen lunastanut sinut. Minä olen sinut nimeltä kutsunut, sinä olet minun. (Jes. 43:1.)

Jälleen olemme uuden vuoden matkalla. Ympärillä maailmassa on paljon levottomuutta ja huolien aiheita. Mielessä on mahdollisesti pelkoa ja uhkakuvia tulevaisuuden suhteen. Tuo alussa oleva Raamatun jae haluaa olla tyynnyttämässä mieltämme. Siinä käytetään yksikkömuotoa. Jumala haluaa sanoa meistä jokaiselle ”sinut on nimeltä kutsuttu, sinä olet valittu ja sinä olet Hänen omaisuuttaan”. Näin joudun kysymään itseltäni ”olenko minä kuullut Hänen kutsunsa, olenko osallinen Hänen lunastuksestaan ja olenko näin saanut levon ja rauhan sisimpääni?” Elämä Jumalan yhteydessä ei suinkaan tarkoita sitä, että tämä ajallinen elämä olisi vapaata huolista, murheista ja elämän vastoinkäymisistä. Hän haluaa kohdistaa huolenpitonsa siihen osaan meissä, jonka Hän on meihin asettanut iankaikkisena osana, kuolemattomaan osaan omaa henkeään. Hän haluaa sieluumme levollisen mielen sitä kohtaamista varten, jonka jokainen ihminen joutuu kerran kokemaan Hänen totuutensa edessä. Eräässä laulussa on sanat ”Ihmeistä suurin on täyttymässä, ihminen luojan kohdata saa”

Itselleni kevätkausi on aina jotenkin helpompaa aikaa. Valo lisääntyy jokaisena uutena päivänä. Pääsiäinen kertoo maailman historian suurimmasta tapahtumasta Golgatan ja ylösnousemuksen kautta. Pakkasen joutuessa pakosalle ja hankien haihtuessa kertoo kevät jälleen uudesta elämästä. Tämän kevään uuden elämän esimerkin toivoisi omassa sisimmässä tapahtuvan ja voimistuvan. Oma rukoukseni on, että voisimme olla kevään tapaamisissa toinen toisellemme virvoitukseksi ja toistemme kuormien kantajia avoimina ja ymmärtävinä lähimmäisinä.

                           Siunauksen toivotuksin!

                        Heikki Junttila puheenjohtaja