Kotkan seudun Kristilliset Eläkeläiset ry

Tule mukaan yhdistykseemme  ja tuo ystäväsikin tutustumaan toimintaamme.

Yhdistyksemme kutsuu Sinut  turvalliseen kristilliseen toimintaan, joka pitää vireänä ja tuo hyvän mielen. Kuukausikokouksissamme laulamme ja kuuntelemme alustuksia kiinnostavista aiheista - unohtamatta yhdessäoloa kahvikupposen äärellä. Teemme myös kulttuuriretkiä lähiseudulle ja matkoja kauemmaksikin. Olemme puoluepoliittisesti sitoutumaton eri kristillisistä piireistä koostuva kirjava joukko. 

kevään ohjelma löytyy kohdasta Tapahtumakalenteri , otsikon kevät 2024 alta.  Ankkurin järjestöpalstalle laitetaan aina ilmoitus edellisen viikon keskiviikon lehteen. Muutokset tehdään myös näille Krellin sivuille. Flunssaisina emme tule kokouksiin.

Siunattua Vuotta 2024

Kanssani käy Jeesus, päivä tämäkin, sinun jälkiäsi että kulkisin. Päivä kuluessaan monet puuhat tuo, rinnallani seiso, apuasi suo. (Viisikielinen 328:1)

Sain tämän säkeistön rohkaisuna, kun puheenjohtajuutta aprikoin ja lupasin. Näihin sanoihin voimme kaikki ankkuroitua, kun maailmalta kuuluu kaikkea huonoa. Saamme olla turvallisesti Jumalan kämmenellä.

Meille Kotkaan on tullut vuoden alusta aikataulumuutos. Kokoonnumme edelleen totutusti Langinkosken kirkolla kuukauden toinen torstai, mutta tuntia myöhemmin. Kahvit alkavat klo 14.30 ja kokous 15. 

Krellin valtakunnallinen vuositeema on "Muista minut". Tähän voimme kaikki osallistua, vaikka ei aina kokoukseen jaksaisi tullakaan. Voi soittaa, käyttää sähköistä mediaa ja postikin vielä harvakseltaan kulkee. 

Kristellin no 5/2023 takakannessa on ehdotuksia toimintaan. Siellä on myös kutsu kirjoittamaan "Minä muistan sinut". Jo pelkkä muisteleminen tuo virkeyttä ja ajatuksia, jolloin voi ottaa yhteyttä.

Tammikuussa 2024

Maija-Liisa Tervonen, puheenjohtaja