Jäsenille

Jäsenyhdistysten toiminta sisältää monipuolista toimintaa. Yhdistykset järjestävät tilaisuuksia, kerhoja, leirejä, retkiä ja muuta virkistystoimintaa. Lisäksi yhdistyksissä tehdään ikääntyvien syrjäytymistä ehkäisevää toimintaa, joka tavoittaa myös jäsenistön ulkopuoliset. Tällaisia ovat muun muassa lähimmäispalvelu, hoivakotivierailut, yhdistyksen kuorovierailut sekä edunvalvonta vanhusneuvostoissa ja vastaavissa toimielimissä.

Liikunta ja kuntokortti

Yhdistykset kannustavat jäseniään harrastamaan liikuntaa. Jäsenet voivat merkitä henkilökohtaisia liikuntasuorituksiaan kuntokortteihin, jotka palautetaan yhdistyksen sihteerille vuoden päätteeksi.
Vuonna 2023 henkilökohtaisia liikuntasuorituksia kirjasi 707 jäsentä. Liikuntakertoja oli yhteensä 323 721 kappaletta. Yhdistykset kannustavat jäseniään liikkumaan monin tavoin. Liikunnallisuutta tuettiin järjestämällä 139 liikuntatilaisuutta.
Liikuntasuoritukset merkitään omaan kuntokorttiin joko liikuntasuoritusten mukaan tai vakioliikkujat voivat käyttää vakioliikuntamerkintää. Kuntokortti palautetaan vuoden lopussa oman paikallisyhdistyksen sihteerille, joka tilastoi määrät liiton toimistoon. Voit ladata kuntokortin alta.

Lähimmäispalvelu - juuri sinä voit olla arvokas apu

Lähimmäispalvelu on lähimmäisenrakkaudesta lähtevää, vapaaehtoista halua tukea ja auttaa toista ihmistä.
Mitä lähimmäispalvelu on?
Vapaaehtoinen lähimmäistyö on tärkeä osa yhdistystemme jäsenten toimintaa. Vapaaehtoistyötä tehdään kanssaihmisten auttamiseksi ja hyvän mielen ja virkistyksen tuomiseksi ikäihmisille, palvelutalojen sekä sairaaloiden asukkaille ja muille yksinäisille eläkeläisille. 
Vuonna 2023 lähimmäispalvelua teki 525 jäsentä. Lähimmäispalvelua tehtiin yhteensä 61 454 auttamiskertaa.
Lähimmäisenä voi toimia kuka vain. Lähimmäispalvelu perustuu vapaaehtoisuuteen ja on itseohjautuvaa. Se on maksutonta ja palkatonta. Lähimmäispalvelua on esimerkiksi keskusteluapu yksinäiselle, omaishoitajan auttaminen ja asiointi- ja saattoapu. Voit ladata lähimmäispalvelukortin alta.

Katso liiton ajankohtaiset tapahtumat ja tilaisuudet TÄSTÄ

Liity jäseneksi ja tilaa Kristelli-jäsenlehti

Voit liittyä jäseneksi KRELLI Kristilliset eläkeläiset ry:n paikallisyhdistykseen. Kristelli-jäsenlehti tilataan liiton toimistosta.  Vuonna 2024 Kristelli ilmestyy neljä kertaa. Vuoden 2024 tilaushinta on 25 euroa. Voit liittyä jäseneksi ja tilata lehden alla olevalla lomakkeella.

Valitse haluamasi
Miten löysit nettisivuillemme?

Kiitos mielenkiinnosta! Otamme sinuun yhteyttä!